X

Aanmelding Draaksteken 2016 vanaf nu van start!

Laatste nieuws

TIJDENS DE INFORMATIEAVOND OP 30 MAART HEEFT REGISSEUR JOLANDA JONKERS HET SCRIPT TOEGELICHT, DE PERSONAGES GEPRESENTEERD EN HET NIEUWE THEATERDECOR GETOOND. OOK HEEFT DE COMMISSIE SPEL & REGIE UITLEG GEGEVEN OVER DE PROCEDURE VAN AANMELDEN EN HET REGLEMENT. DE HOOGSTE TIJD OM DE AANMELDING VOOR INWONERS EN OUD-INWONERS VAN BEESEL NU TE STARTEN!

In tegenstelling tot voorgaande edities hoef je niet langer ergens in Beesel een A4-tje in de bus te gaan doen als je mee wil doen aan het Draaksteken. Aanmelden kan namelijk heel eenvoudig via deze site. Je kunt jezelf  t/m 30 april 2015 aanmelden voor een sprekende rol (hiervoor vinden audities plaats) of een niet-sprekende rol, maar ook als je liever achter de schermen actief wilt zijn, kun je dit via onderstaand formulier aangeven.

Klik op één van onderstaande links om je aan te melden:

  • Formulier voor sprekende rollen, niet-sprekende rollen en medewerkers (achter de schermen)
  • Formulier voor niet-sprekende rollen met kind

Vul het formulier volledig in en na aanvinken dat je akkoord gaat met de voorwaarden en het reglement, is het een kwestie van versturen. Kies je voor een sprekende rol, vergeet dan niet een foto te uploaden. Let op: de repetities voor de sprekende rollen starten in september 2015. In september vinden de repetities alleen op donderdagavond plaats, vanaf oktober zijn ze tweemaal per week: op dinsdag- en op donderdagavond. Vanaf mei 2016 vinden de repetities buiten plaats. Het volledige reglement is hier te downloaden.

 

Toon tekst