Bezoekers

Beleef de meeslepende legende van Sint Joris en de draak

Beleef de meeslepende legende van Sint Joris en de draak, die op theatrale wijze tot leven komt in een groots openluchtspektakel. Briesende paarden, een vechtlustige mensenmenigte en natuurlijk een imposante draak nemen je mee naar vroeger tijden!

Diverse verhaallijnen zorgen voor een gevarieerde, boeiende en levendige theatervoorstelling met muziek, zang, gevechten, drama en humor. Met ruim vijfhonderd acteurs waan je jezelf in de Middeleeuwen. Leef mee met de dorpsbewoners, het leger en het hof; zijn zij in staat de giftige draak te verslaan?

Zes avondvoorstellingen

De zes avondvoorstellingen van het Draaksteken 2023 vinden plaats op 11-12-13 en 17-18-19 augustus 2023. Per voorstelling zijn er 2.500 overdekte tribuneplaatsen.

Over de voorstelling

Theater open: 19:30 uur
Starttijd: 20:30 uur
Eindtijd: ± 22:15 uur
Pauze: nee

Locatie

Openluchttheater Draaksteken
Bakheide 2
5954 CB Beesel
Locatie op de kaart bekijken

Route & parkeren

Beesel is met de auto eenvoudig te bereiken via de A73 (afrit 18, Beesel). Bekijk onze pagina locatie & route voor meer praktische informatie over route & parkeren.

Goed om te weten

• De voorstelling is in de openlucht. Je zit onder een overkapping, maar raden je wel aan de kleding aan te passen aan de weersomstandigheden. De voorstelling gaat ook door als het regent.
• Er is geen garderobe aanwezig, je kunt de jas meenemen op de tribune. Grote tassen en rugzakken zijn niet toegestaan.
• Wij verzoeken alle bezoekers om uiterlijk om 20:15 uur in het theater aanwezig te zijn om de voorstelling volgens geplande tijd te kunnen starten.
• Vanwege het karakter van de voorstelling is toegang tot het theater ná aanvang slechts beperkt mogelijk en alleen op aanwijzing van het personeel.
• Het maken van beeld- en geluidsopnamen is niet toegestaan tijdens de voorstelling.
• Bekijk de pagina meest gestelde vragen voor meer praktische informatie over de voorstelling.

Kaartverkoop

TicketCrew is het officiële verkoopkanaal van het Draaksteken 2023. Voor vragen over je bestelling kun je bij hen terecht. Je kunt mailen naar info@ticketcrew.nl.

Tribune indeling Draaksteken 2023
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave

Bezoekers van het Draaksteken kiezen online zelf hun stoel op de tribune uit. De tribune is verdeeld in drie rangen en beschikt over een gedeelte met 10 rolstoelplekkenBij alle rangen geldt voor kinderen tot 12 jaar een aparte prijs:

  • Premium – Volwassenen €49,- (Kinderen €39,-);
  • Rang 2 – Volwassenen €42,- (Kinderen €32,-);
  • Rang 3 – Volwassenen €35,- (Kinderen €25,-).
  • Rolstoelplekken (Rang 2) – Volwassenen €42,- (Kinderen €32,-)

Bestel hier jouw tickets!

Bij aankoop vanaf 25 tickets is groepskorting van toepassing. Deze korting wordt automatisch verrekend bij het afrekenen en is alleen van geldig per transactie. Wenst u een factuur te ontvangen van uw bestelling, neem dan contact op met info@ticketcrew.nl.

Nach van de Draak

Na afloop van elke voorstelling wordt de dag feestelijk afgesloten met de ‘Nach van de Draak’ op de Markt in Beesel. Dit evenement is gratis toegankelijk en begint om 22:30 uur. Bekijk de pagina Nach van de Draak! voor meer informatie over dit evenement.

Contact

Stichting Draaksteken Beesel
Beekstraat 26
5954 AW Beesel
info@draaksteken.nl

Kijk hier naar de antwoorden op de meest gestelde vragen.

"Was een geweldig spektakel. Kinderen vonden het heel mooi."

Benieuwd naar wat anderen van het Draaksteken vonden?

Bekijk alle reacties

Het Draaksteken 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan