Draaksteken 2023 in de bioscoop!

De registratie van het Draaksteken 2023 is in maart eindelijk te bewonderen op het grote doek! Wij nodigen daarom alle spelers en vrijwilligers van harte uit om deze film te bekijken bij Service Bioscoop Luxor Reuver!

Als speler of vrijwilliger krijg je de kans om de registratie van het Draaksteken 2023 als eerste te bewonderen! Via onderstaand formulier is het mogelijk om jezelf aan te melden, doe dit vóór 15 maart 2024.

Let op: hebben meerdere gezinsleden meegedaan aan het Draaksteken 2023, dan moeten deze apart aangemeld worden.

Deze registratie is uitsluitend bedoeld voor mensen die meegespeeld of meegewerkt hebben aan het Draaksteken 2023. Mocht je de registratie voor een tweede keer willen zien of samen met iemand bekijken die niet aan het Draaksteken 2023 heeft deelgenomen? Houdt onze social media of de website van Service Bioscoop Luxor Reuver in de gaten. Hier kun je binnenkort tickets reserveren om de registratie (nogmaals) te bekijken.

De film duurt 1 uur en 58 minuten.

We kijken er enorm naar uit om samen met jullie op een van deze bijzondere momenten nog één keer gezamenlijk het Draaksteken 2023 te beleven. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op door een e-mail te sturen naar info@draaksteken.nl.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Stichting Draaksteken

De inschrijving voor de film in de bioscoop is helaas gesloten!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan