X

Draketied – aflevering 01 – februari

Laatste nieuws

IN HET MAANDELIJKSE PROGRAMMA “DRAKETIED” VOLGT DE TELEVISIECAMERA VAN ONZE MEDIAPARTNER TRACK ’88 EN TVELLEF DE VOORBEREIDINGEN VOOR ÉN ACHTER DE SCHERMEN IN AANLOOP NAAR HET DRAAKSTEKEN 2016. SPRAAKMAKENDE INTERVIEWS, OPMERKELIJKE MOMENTEN EN KLEURRIJKE BEELDEN VAN EVENEMENTEN EN ACTIVITEITEN. EEN UNIEKE KIJK IN DE KEUKEN VAN DE WERKZAAMHEDEN DIE ER ALLEMAAL PLAATSVINDEN RONDOM HET DRAAKSTEKEN.

In deze aflevering van Draketied: eerste werkzaamheden aan terrein en theater, kennismaken met regisseur Jolanda Jonkers, aftrap kaartverkoop en uitreiking eerste kaarten, bekendmaking rolverdeling, kijkje in de keuken bij de commissie spel & regie, eerste buitenrepetitie tijdens de kerstdagen, audities voor de KinderDrakeDag en terug in de tijd naar het Draaksteken van 1981.

De tweede aflevering van Draketied is op woensdag 16 maart te zien op TVEllef via Ziggokanaal 46 en de herhaling in het daarop volgende weekend. Leuke tips of onderwerpen? Neem dan contact op met de redactie via info@track88.nl

Draketied – Aflevering 01 – Februari 2016 from Track ’88 Videocommunicatie on Vimeo.

Toon tekst