X

Draketied – aflevering 02 – maart 2016

Laatste nieuws

IN HET MAANDELIJKSE PROGRAMMA “DRAKETIED” VOLGT DE TELEVISIECAMERA VAN ONZE MEDIAPARTNER TRACK ’88 EN TVELLEF DE VOORBEREIDINGEN VOOR ÉN ACHTER DE SCHERMEN IN AANLOOP NAAR HET DRAAKSTEKEN 2016. SPRAAKMAKENDE INTERVIEWS, OPMERKELIJKE MOMENTEN EN KLEURRIJKE BEELDEN VAN EVENEMENTEN EN ACTIVITEITEN. EEN UNIEKE KIJK IN DE KEUKEN VAN DE WERKZAAMHEDEN DIE ER ALLEMAAL PLAATSVINDEN RONDOM HET DRAAKSTEKEN.

n deze tweede aflevering van Draketied: maken we kennis met Sint Joris, praten we met Sef Janissen over het Draaksteken van vroeger, nemen we een kijkje bij de rolverdeling van de KinderDrakeDag, laat de commissie Techniek & Draak ons de technische facelift van de Draak zien en gaan we op de koffie bij keramisch bedrijf Sint Joris, waar Leonne van Deuzen en Cindy Heldens met de handen in de klei zitten om een uniek Drakenstaart kunstwerk te maken.

De derde aflevering van Draketied is op woensdag 20 april aanstaande te zien op TVEllef via Ziggokanaal 46 en de herhaling in het daarop volgende weekend. Leuke tips of onderwerpen? Neem dan contact op met de redactie via info@track88.nl

Draketied – Aflevering 02 – Maart 2016 from Track ’88 Videocommunicatie on Vimeo.

Toon tekst