X

Draketied – Extra aflevering Open Dag

Laatste nieuws

DEZE EXTRA AFLEVERING VAN DRAKETIED STAAT GEHEEL IN HET TEKEN VAN DE OPEN DAG VAN HET DRAAKSTEKEN DIE OP TWEEDE PAASDAG PLAATSVOND. TRACK ’88 BRENGT OP KARAKTERISTIEKE WIJZE DE DRUKBEZOCHTE OPEN DAG MET VERSCHILLENDE HOOGTEPUNTEN IN BEELD.

Uitzending
In deze extra aflevering een impressie van de feestelijke onthulling van de keramieken drakenstaart op de Markt en de presentatie van het kleurrijke campagnebeeld van het Draaksteken 2016. Op het speelterrein zien we de eerste contouren van het kasteel en is een demonstratie handboogschieten. De hightech draak maakt grote indruk op het publiek, de dames van de naaigroep laten zien welke mooie kostuums ze maken en een smid toont op ambachtelijke wijze het smeden van een speer.

De EXTRA aflevering van Draketied wordt herhaald in het weekend van 2 en 3 april op TVEllef Ziggokanaal 46 en is ook online te bekijken.
De derde aflevering van Draketied is op woensdag 20 april aanstaande te zien op TVEllef via Ziggokanaal 46 en de herhaling in het daarop volgende weekend. Leuke tips of onderwerpen? Neem dan contact op met de redactie via info@track88.nl

Draketied – EXTRA aflevering – Opendag 2016 from Track ’88 Videocommunicatie on <a href="https://vimeo Check Out Your URL.com”>Vimeo.

Toon tekst