X

Eerste aflevering ‘Draketied’ op TV11

Laatste nieuws

IN AANLOOP NAAR HET DRAAKSTEKEN MAAKT TRACK ’88 DE MAANDELIJKSE TELEVISIESERIE “DRAKETIED”. NAAST DE UITZENDINGEN OP TELEVISIE ZULLEN DE ONDERDELEN OOK ONLINE OP HET INTERNET VERSCHIJNEN VOOR DE OUD-BEESELNAREN DIE ELDERS WONEN EN DE GEBEURTENISSEN OP DE VOET WILLEN VOLGEN.

TVserie
Een kijkje in de keuken voor en achter de schermen, interviews met vrijwilligers en tal van leuke items over andere evenementen. De Beeselse gemeenschap staat meer dan ooit centraal in de zoektocht naar bijzondere verhalen voor de cameralens van Thei Boosten en Will Haenen. Zij complimenteren hiermee op passende wijze hun drieluik over het Draaksteken. Het is een eigentijdse online- & televisieserie, opnieuw met verrassende invalshoeken, geheel anders dan de twee eerdere documentaires, die terugblikten op het Draaksteken special info. Op deze manier staat u als kijker nog dichterbij de actualiteit in de aanloop naar het Draaksteken komende zomer.

Uitzending
De eerste aflevering is op 17 februari a.s. en vervolgens elke derde woensdagavond van de maand. De uitzendingen zijn te zien via de regionale zender TVEllef op Ziggokanaal 46. In het daarop volgende weekend is de herhaling op diverse tijdstippen te zien. Heeft u leuke tips of verhalen voor het programma dan kunt u deze melden via info@track88.nl

Toon tekst