Feestprogramma

NA AFLOOP VAN DE VOORSTELLINGEN IS HET FEEST IN HET CENTRUM VAN BEESEL! ONDER HET GENOT VAN EEN HAPJE EN DRANKJE GENIET U VAN EEN GEVARIEERD AANBOD VAN LIVEMUZIEK.

Programma

  • 12 augustus 2016 – 22:30 u: Ohne Gewähr
  • 13 augustus 2016 – 22:30 u: Tilt
  • 14 augustus 2016 – 22:30 u: Tonca
  • 18 augustus 2016 – 22:30 u: Paul van der Laar
  • 19 augustus 2016 – 22:30 u: Fever of Life
  • 20 augustus 2016 – 22:30 u: Blizzert
  • 21 augustus 2016 – 16:00 u: Paul van der Laar /Ready2Go

 

Ohne Gewähr
Zet 3 gelouterde muzikanten met passie voor Tiroler-muziek en meer dan 100 jaar muziekervaring bij elkaar en de chemie doet de rest: “Ohne Gewähr” is geboren, een formatie die elk volksevenement met de juiste stemmingsmuziek weet te overgieten. (http://www.ohnegewahr.nl/)

Tilt
Het succes van Tilt laat zich verklaren in het feit dat de groep altijd met twee benen gewoon op de grond is blijven staan, ondanks dat zij bijna alle grote Nederlandse sterren al hebben begeleid, van Lee Towers tot Marco Borsato en van Nick en Simon tot Xander de Buisonjé. Doordat Tilt kan putten uit een enorm breed repertoire, is de groep geschikt voor iedere festiviteit. (http://www.tiltmusic.nl/)

Tonca
Het leven is een feest en dat is ook precies waar het om draait bij deze feestband. Volgens Roy Donders is TONCA net iets te bling bling, volgens de dames van K3 is het gewoon te kinderachtig en volgens de mannen van Rammstein mag het ook wel ietsje minder heftig. Kortom een hillarisch feest der herkenning dat je gezien en gehoord moet hebben!! (http://www.tonca-online.nl)

Paul van der Laar
Paul is een geweldige deejay die met heel veel enthousiasme ieder optreden verzorgd. Paul behoort ook tot een van de weinige deejays die gewoon overal inzetbaar zijn. (DJ Paul van der Laar)

Fever of Life
Deze band uit regio Roermond heeft sinds haar oprichting in 2005 nog steeds maar één doel: publiek herinneren aan de muziek uit de jaren 70 en 80. Nummers van onder andere Cream, Status Quo, Ram Jam, The Knack, The Rolling Stones, The Beatles, Dire Straits zijn het repertoire van Fever of Life. (http://feveroflife.nl/)

Blizzert
Dé band die zorgt voor een nieuwe beleving. 100% interactief, energiek en voorzien van een enorme dosis enthousiasme. Muzikale hoogstandjes speciaal voor jou gemaakt. Het ‘lot’ ligt in jouw handen. App je verzoeknummer, te zingen karaoke lied, huwelijksaanzoek, foto of muziekgenre via de speciale Blizzert App naar het podium en maak een grote kans dat juist jij het winnende ‘Ticket to enjoy’ ontvangt, om zo een onvergetelijke avond te beleven. (http://www.blizzert.nl)

Ready2Go
De allround coverband bestaat uit twee zangeressen die beide ook percussie kunnen spelen. Een zanger die gitaar speelt, nog een zanger die met de toetsen en de bas overweg kan, en een drummer die ook kan zingen. De vijf bandleden zorgen voor een muzikaal hoogstandje en een geweldig feest. Ready2go is het best te omschrijven als een coverband met een bak ervaring, die van alle markten thuis is en voor 100% entertainment zorgt. (http://www.ready2goband.nl/)

 

Toon tekst