X

Feestprogramma Draaksteken

Laatste nieuws

NA AFLOOP VAN DE VOORSTELLINGEN VAN HET DRAAKSTEKEN OP 12-13-14-18-19 EN 20 AUGUSTUS EN NA AFLOOP VAN DE HISTORISCHE OPTOCHT OP ZONDAG 21 AUGUSTUS IS HET FEEST IN HET CENTRUM VAN BEESEL! ONDER HEET GENOT VAN EEN HAPJE EN DRANKJE GENIETEN BEZOEKERS VANAF 22.30 UUR VAN EEN GEVARIEERD AANBOD VAN LIVEMUZIEK. HET FEESTPROGRAMMA IS OOK TOEGANKELIJK VOOR MENSEN DIE NIET NAAR HET DRAAKSTEKEN ZIJN GEWEEST. DE ENTREE IS GRATIS!

Na de première op vrijdag 12 augustus trapt Ohne Gewähr het feestprogramma af. Deze drie gelouterde muzikanten met passie voor Tiroler muziek en gezamenlijk meer dan 100 jaar muziekervaring weten elk evenement met de juiste stemmingsmuziek te overgieten. Zaterdag 13 augustus staat Tilt op het podium. Ondanks dat zij bijna alle grote Nederlandse sterren hebben begeleid, van Lee Towers tot Marco Borsato en van Nick en Simon tot Xander de Buisonjé, is de groep met een enorm breed repertoire altijd met twee benen op de grond blijven staan. Zondag 14 augustus is het podium voor feestband Tonca, die van elk optreden een waar feest weet te maken.

Het tweede en laatste Draakstekenweekend is het de enthousiaste DJ Paul van der Laar die op donderdag 18 augustus voor de juiste stemming zorgt. Op vrijdag 19 augustus beklimt Fever of Live het podium, met bekende muziek uit de jaren ’70 en ’80. De band Blizzert verzorgt op zaterdag 20 augustus een energiek optreden, met muzikale hoogstandjes die op het publiek worden afgestemd.

Feestprogramma historische optocht
Na de grote historische optocht op zondag 21 augustus, is het podium vanaf 16.00 uur afwisselend voor DJ Paul van der Laar en de band NOAH. Beide optredens zijn ongetwijfeld onvergetelijk. Een mooie afsluiter van twee feestweekenden in Beesel.

Toon tekst