X

Helft voorstellingen Draaksteken uitverkocht

Laatste nieuws

MET NOG RUIM ANDERHALVE MAAND TE GAAN, ZIJN INMIDDELS DRIE VAN DE ZES VOORSTELLINGEN VAN HET DRAAKSTEKEN 2016 UITVERKOCHT. DE TELLER VAN HET TOTAAL AANTAL VERKOCHTE KAARTEN KOMT DAARMEE RUIM BOVEN DE TIENDUIZEND UIT. DE MEESTE KAARTEN WORDEN VERKOCHT IN DE DIRECTE OMGEVING; TOCH IS ER OOK OPVALLEND VEEL AANDACHT UIT HET HELE LAND.

Na de twee uitverkochte zaterdagvoorstellingen, is nu ook de voorstelling van vrijdag 19 augustus uitverkocht. Dat betekent dat er alleen nog kaarten beschikbaar zijn voor de voorstellingen op vrijdag 12 augustus (première), zondag 14 augustus en donderdag 18 augustus. De Stichting Draaksteken is trots op het resultaat tot nu toe. Van de vijftienduizend beschikbare entreebewijzen, is meer dan tweederde verkocht.

De voorbereidingen verlopen voorspoedig en het spel krijgt steeds meer vorm. Niet alleen bij de ruim vierhonderd acteurs die deelnemen aan het zevenjaarlijkse openluchtspektakel, ook achter de schermen wordt met man en macht gewerkt aan deze volwaardige theaterproductie. Zo verrijst op het speelterrein een enorm kasteel, net als een middeleeuws dorpje met een tiental houten huisjes. Ook de dorpskern van Beesel is inmiddels helemaal aangekleed in Draaksteken-sfeer.

Entreekaarten voor de resterende drie voorstellingen zijn online te koop via de ticketshop op www.draaksteken.nl. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar bij alle VVV’s in Noord- en Midden-Limburg en bij Bakkerij van den Berg (Beesel) en Kantoor/Boekado Van Heijster (Swalmen).

Toon tekst