Limburg Magazine 2023 overhandigd aan organisatie Draaksteken 2023

V.l.n.r.: Regisseurs Theo Geraets en Huub Geerlings, directeur Limburg Marketing Giel Polman, voorzitter Stichting Draaksteken Hans van Kruchten

Vrijdagmiddag is bij Eetcafé De Troubadour in Beesel het nieuwe Limburg Magazine 2023 gepresenteerd. De Stichting Draaksteken kreeg uit handen van Giel Polman, directeur van Limburg Marketing, het eerste exemplaar overhandigd.

Het Limburg Magazine is vanaf 13 maart gratis verkrijgbaar bij diverse ondernemers en VVV’s in de regio en online in te zien op www.webshophartvanlimburg.nl, zowel Nederlands- als Duitstalig. In deze nieuwe editie neemt profwielrenner Wout Pouls lezers mee in zijn Limburg-gevoel. Daarnaast is er in dit handige bewaarexemplaar volop aandacht voor wandelen, fietsen, logeren op het water en andere activiteiten die voor de nodige inspanning en ontspanning zorgen.

Draaksteken anno 2023

Een van de belangrijkste hoogtepunten van deze uitgave is de aandacht voor het Draaksteken 2023, ons eigen grote openlucht theaterspektakel. Voorzitter Hans van Kruchten en de regisseurs Theo Geraets en Huub Geerlings ontvingen het nieuwe exemplaar van Limburg Magazine uit handen van Giel Polman. Het magazine bevat een uitgebreid artikel waarin de regisseurs en de hoofdrolspelers aan het woord komen over hun passie, magie en verbinding die het Draaksteken teweegbrengt.

Lees het artikel
of
Bekijk het hele magazine

Laatste nieuws

Terugblik Draaksteken 2023 Schutterij Beesel

Afgelopen vrijdag was het bestuur van Stichting Draaksteken op uitnodiging van het schutterijbestuur en het raadscollege van de schutterij te gast in de Gildekamer. Waar in gezamenlijkheid is teruggeblikt op het Draaksteken in 2023 om vervolgens vol trots het glas te heffen op wederom een zeer geslaagde editie van Draaksteken. Het Draaksteken in Beesel werd…

Lees verder from Terugblik Draaksteken 2023 Schutterij Beesel

Nominatie voor de Petra Dassen Waarderingsprijs 2024

De vierde Petra Dassen Waarderingsprijs wordt deze zomer uitgereikt aan een persoon, groep, vereniging of organisatie die een buitengewone verdienste heeft geleverd voor de leefbaarheid en saamhorigheid in het kerkdorp Beesel. Via deze website of het Beesels Blaedje kunnen inwoners van het Drakedorp kandidaten hiervoor nomineren. In 2020 werd deze prijs voor het eerst uitgereikt….

Lees verder from Nominatie voor de Petra Dassen Waarderingsprijs 2024

Draaksteken 2023 in de bioscoop (trailer)

Wil jij ook nog één keer het theaterspektakel van afgelopen zomer meemaken? Op 20, 21, 24 en 25 april schittert het Draaksteken op het grote witte doek in Service Bioscoop Luxor. Eerder deze maand konden alle spelers en vrijwilligers de film van het Draaksteken 2023 voor het eerst bewonderen op het grote doek! De film…

Lees verder from Draaksteken 2023 in de bioscoop (trailer)

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan