Limburg Magazine 2023 overhandigd aan organisatie Draaksteken 2023

V.l.n.r.: Regisseurs Theo Geraets en Huub Geerlings, directeur Limburg Marketing Giel Polman, voorzitter Stichting Draaksteken Hans van Kruchten

Vrijdagmiddag is bij Eetcafé De Troubadour in Beesel het nieuwe Limburg Magazine 2023 gepresenteerd. De Stichting Draaksteken kreeg uit handen van Giel Polman, directeur van Limburg Marketing, het eerste exemplaar overhandigd.

Het Limburg Magazine is vanaf 13 maart gratis verkrijgbaar bij diverse ondernemers en VVV’s in de regio en online in te zien op www.webshophartvanlimburg.nl, zowel Nederlands- als Duitstalig. In deze nieuwe editie neemt profwielrenner Wout Pouls lezers mee in zijn Limburg-gevoel. Daarnaast is er in dit handige bewaarexemplaar volop aandacht voor wandelen, fietsen, logeren op het water en andere activiteiten die voor de nodige inspanning en ontspanning zorgen.

Draaksteken anno 2023

Een van de belangrijkste hoogtepunten van deze uitgave is de aandacht voor het Draaksteken 2023, ons eigen grote openlucht theaterspektakel. Voorzitter Hans van Kruchten en de regisseurs Theo Geraets en Huub Geerlings ontvingen het nieuwe exemplaar van Limburg Magazine uit handen van Giel Polman. Het magazine bevat een uitgebreid artikel waarin de regisseurs en de hoofdrolspelers aan het woord komen over hun passie, magie en verbinding die het Draaksteken teweegbrengt.

Lees het artikel
of
Bekijk het hele magazine

Laatste nieuws

‘Verborgen Verlangens’ vervult wens Wim Crins

“Alle pessimisten ten spijt…” Wim Crins speelde ooit een cruciale rol in het voortbestaan van het Draaksteken. Hem ontvangen en een onvergetelijke avond bezorgen bij één van de zes voorstellingen was dan ook slechts een klein gebaar als blijk van dank. De uitvoering door al zijn dorpsgenoten greep Wim erg aan. “Dat hebben we allemaal…

Lees verder from ‘Verborgen Verlangens’ vervult wens Wim Crins

Aflevering “Wat ’n Plaetje” (Omroep P&M)

Vanavond zond Omroep P&M de tweede aflevering van ‘Wat ’n Plaetje’ uit. In dit nieuwe programma gaan zes amateurfotografen de strijd met elkaar aan om de mooiste foto’s. In deze aflevering waren de kandidaten aanwezig bij de repetitie van het Draaksteken. Daar moesten ze een drieluik gaan maken over wat bezoekers van het openluchtspektakel konden…

Lees verder from Aflevering “Wat ’n Plaetje” (Omroep P&M)

Promo Draketied aflevering 4 op L1

In deze vierdelige serie op L1TV is te zien hoe de Beeselse gemeenschap zich klaarstoomt voor het Draaksteken 2023. Een kijkje voor én achter de schermen van deze bijzondere traditie, vastgelegd door onze mediapartner Track ‘88 uit Beesel. Bekijk alvast de promo van aflevering 4 en mis dit niet. Deze vierde aflevering van de vierdelige…

Lees verder from Promo Draketied aflevering 4 op L1

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan