Limburg Magazine 2023 overhandigd aan organisatie Draaksteken 2023

V.l.n.r.: Regisseurs Theo Geraets en Huub Geerlings, directeur Limburg Marketing Giel Polman, voorzitter Stichting Draaksteken Hans van Kruchten

Vrijdagmiddag is bij Eetcafé De Troubadour in Beesel het nieuwe Limburg Magazine 2023 gepresenteerd. De Stichting Draaksteken kreeg uit handen van Giel Polman, directeur van Limburg Marketing, het eerste exemplaar overhandigd.

Het Limburg Magazine is vanaf 13 maart gratis verkrijgbaar bij diverse ondernemers en VVV’s in de regio en online in te zien op www.webshophartvanlimburg.nl, zowel Nederlands- als Duitstalig. In deze nieuwe editie neemt profwielrenner Wout Pouls lezers mee in zijn Limburg-gevoel. Daarnaast is er in dit handige bewaarexemplaar volop aandacht voor wandelen, fietsen, logeren op het water en andere activiteiten die voor de nodige inspanning en ontspanning zorgen.

Draaksteken anno 2023

Een van de belangrijkste hoogtepunten van deze uitgave is de aandacht voor het Draaksteken 2023, ons eigen grote openlucht theaterspektakel. Voorzitter Hans van Kruchten en de regisseurs Theo Geraets en Huub Geerlings ontvingen het nieuwe exemplaar van Limburg Magazine uit handen van Giel Polman. Het magazine bevat een uitgebreid artikel waarin de regisseurs en de hoofdrolspelers aan het woord komen over hun passie, magie en verbinding die het Draaksteken teweegbrengt.

Lees het artikel
of
Bekijk het hele magazine

Laatste nieuws

Film: “Draaksteken de Musical”

Duik in het betoverende avontuur van het afgelopen jaar! De KinjerDrakeDaag was een onvergetelijk spektakel, met als absoluut hoogtepunt: “Draaksteken de Musical”, schitterend opgevoerd door groep 8 en alle talentjes van Basisschool Het Spick! Op vrijdag 22 december werden de kinderen verrast met een film van Wim Veelen die de hoogtepunten van het Draakstekenjaar vastlegde,…

Lees verder from Film: “Draaksteken de Musical”

Terugkijken: Het jaar van de Draak (Omroep P&M)

In het jaar van het Draaksteken kijkt Omroep P&M terug op het jaar van het grote openluchtspektakel. De omroep volgde de verrichtingen van de acteurs en alle mensen voor en achter de schermen. In het twee uur durende programma zijn de reportages die de omroep maakte gebundeld en worden de verhalen achter het Draaksteken getoond….

Lees verder from Terugkijken: Het jaar van de Draak (Omroep P&M)

Afsluiting van het Drakenjaar

2023 was een bijzonder jaar voor de Beeselse gemeenschap én ver daarbuiten. Wij kijken terug op een jaar met vele herinneringen om te koesteren. En zoals elke legende zijn einde kent, is het tijd om het Drakenjaar in stijl af te sluiten met een terugblik! 15.000 Toeschouwers 900 spelers en vrijwilligers voor én achter de…

Lees verder from Afsluiting van het Drakenjaar

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan