X

Informatieavond op maandag 30 maart

Laatste nieuws

OP MAANDAG 30 MAART VINDT EEN INFORMATIEAVOND PLAATS OVER HET DRAAKSTEKEN 2016 VOOR ALLE INWONERS VAN BEESEL EN ANDERE BELANGSTELLENDEN. TIJDENS DEZE AVOND WORDT ONDER ANDERE HET SCRIPT GEPRESENTEERD. OOK IS HET VANAF DAT MOMENT MOGELIJK OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DE DIVERSE ROLLEN.

Regisseur Jolanda Jonkers heeft het nieuwe script op 6 februari aangeboden aan het bestuur van de Stichting Draaksteken. Tijdens de informatieavond op 30 maart presenteert ze het script op hoofdlijnen aan de Beeselse bevolking en geeft ze toelichting op de diverse rollen in het spel. Ook is er aandacht voor het nieuwe theaterdecor voor de voorstellingen in augustus 2016.

De informatieavond is tevens de aftrap voor de aanmelding. Iedereen die wil meespelen in het Draaksteken 2016 of wil meehelpen in één van de commissies achter de schermen, kan zich vanaf dat moment inschrijven. Voor de sprekende rollen vinden in de periode mei-juni audities plaats. De commissie Spel & Regie geeft tijdens de informatieavond uitleg over de procedure van opgave en de voorwaarden. Daarnaast is er gelegenheid voor het publiek om vragen te stellen More Info.

De informatieavond op maandag 30 maart vindt plaats bij Herberg de Bongerd en begint om 20.30 uur.

Toon tekst