X

Kaartverkoop Draaksteken 2016 start 1 december

Laatste nieuws

OP 1 DECEMBER START DE VOORVERKOOP VAN DE ENTREEKAARTEN VOOR HET DRAAKSTEKEN 2016 IN BEESEL. VANAF DIE DAG ZIJN ONLINE EN VIA DIVERSE FYSIEKE VERKOOPPUNTEN DE ENTREEKAARTEN VOOR DE THEATERVOORSTELLINGEN IN AUGUSTUS TE KOOP. DE EERSTE ENTREEKAARTEN ZIJN OP WOENSDAG 25 NOVEMBER SYMBOLISCH OVERHANDIGD AAN ENKELE MENSEN DIE IETS BIJZONDERS HEBBEN BETEKEND VOOR HET DRAAKSTEKEN.

Entreekaarten voor het Draaksteken vormen een bijzonder cadeau voor de feestdagen. Om de beleving compleet te maken zijn er speciale geschenkverpakkingen verkrijgbaar bij Bakkerij van den Berg in Beesel, Van Heijster Kantoor/Boekado in Swalmen en de VVV’s in Reuver, Roermond, Thorn, Kessel en Venlo. Deze worden gratis aangeboden op vertoon van het entreebewijs. De oplage is echter beperkt, dus wees er snel bij!

Uitreiking eerste entreekaarten
De eerste entreekaarten voor het Draaksteken 2016 zijn op woensdag 25 november symbolisch overhandigd aan enkele mensen die iets bijzonders hebben betekend voor het Draaksteken. Tijdens de première van de documentaire ‘Draaksteken 2009; “Samen”-wat duit ’t mit ós’ in de Reuverse bioscoop Luxor zijn de eerste entreekaarten uitgereikt aan de documentairemakers Thei Boosten en Will Haenen; Sjra Puts, als dank voor zijn creatieve bijdrage voor het bestuur van Stichting Draaksteken; en aan de heer en mevrouw Ghyzcy van Kasteel Nieuwenbroeck in Beesel, als dank voor hun gastvrijheid. Op hun terrein zal het Draaksteken in  augustus 2016 wederom plaatsvinden.

Verkooppunten
Tickets voor het Draaksteken zijn vanaf 1 december online verkrijgbaar via de button ‘Tickets’ en bij alle VVV’s in Noord- en Midden-Limburg. De entreeprijs bedraagt € 36,- voor volwassenen en € 29,- voor kinderen tot 12 jaar.

Toon tekst