Infodag spelers Draaksteken

De regisseurs gaan op zaterdag 14 januari een presentatie geven aan alle spelers van het Draaksteken 2023. Tijdens deze presentatie wordt er meer verteld over het proces tot nu toe, over de kleding, over de onderdelen van het script zoals de muziek en de vernieuwende elementen en worden de praktische zaken besproken.

Het is belangrijk dat hierbij alle spelers (vanaf 16 jaar) aanwezig zijn, in ieder geval minimaal één iemand per gezin. Omdat we te maken hebben met een grote spelersgroep kiezen we er bewust voor om alleen spelers vanaf 16 jaar uit te nodigen en hebben we vier groepen gemaakt. Kijk zelf bij welke groep je moet aansluiten en zorg dat je op de afgesproken tijd aanwezig bent in de zaal van eetcafé de Troubadour.

Mocht je onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, mail dit dan aan spelenregie@draaksteken.nl.

10.00u – 11.00u → bosplebs (beginletter achternaam A t/m M)
11.15u – 12.15u → bosplebs (beginletter achternaam N t/m Z)
13.15u – 14.15u → frontplebs en sprekende rollen
14.30u – 15.30u → ruiters, leger, tamboers en entertainment plebs

Op 14 januari bestaat ook de mogelijkheid om het nieuwe cortenstalen drakenschild te kopen. Deze kost € 27,50 en er kan met een betaalkaart betaald worden.

Mochten er vragen zijn, mail dan gerust naar spelenregie@draaksteken.nl.

Laatste nieuws

Draaksteken 2023 in de bioscoop (trailer)

Wil jij ook nog één keer het theaterspektakel van afgelopen zomer meemaken? Op 20, 21, 24 en 25 april schittert het Draaksteken op het grote witte doek in Service Bioscoop Luxor. Eerder deze maand konden alle spelers en vrijwilligers de film van het Draaksteken 2023 voor het eerst bewonderen op het grote doek! De film…

Lees verder from Draaksteken 2023 in de bioscoop (trailer)

Draaksteken film première in de bioscoop

Afgelopen week konden alle spelers en vrijwilligers de film van het Draaksteken 2023 voor het eerst bewonderen op het grote doek! De registratie werd voor een week lang elke dag bij Service Bioscoop Luxor in Reuver vertoond. De reacties na afloop waren lovend! Nog één keer het theaterspektakel van afgelopen zomer meemaken? Dat kan! Op…

Lees verder from Draaksteken film première in de bioscoop

Registratie Draaksteken in de bioscoop (Omroep P&M)

De registratie van het Draaksteken 2023 is volgende maand te zien in de bioscoopzaal van het Luxor in Reuver. Vorig jaar zomer vonden de opvoeringen plaats van het verhaal rondom de legende van Sint Joris en de draak in Beesel. Met drie regisseurs, Frank Rous, Huub Geerlings en Theo Geraets, sloeg het bestuur van het…

Lees verder from Registratie Draaksteken in de bioscoop (Omroep P&M)

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan