Infodag spelers Draaksteken

De regisseurs gaan op zaterdag 14 januari een presentatie geven aan alle spelers van het Draaksteken 2023. Tijdens deze presentatie wordt er meer verteld over het proces tot nu toe, over de kleding, over de onderdelen van het script zoals de muziek en de vernieuwende elementen en worden de praktische zaken besproken.

Het is belangrijk dat hierbij alle spelers (vanaf 16 jaar) aanwezig zijn, in ieder geval minimaal één iemand per gezin. Omdat we te maken hebben met een grote spelersgroep kiezen we er bewust voor om alleen spelers vanaf 16 jaar uit te nodigen en hebben we vier groepen gemaakt. Kijk zelf bij welke groep je moet aansluiten en zorg dat je op de afgesproken tijd aanwezig bent in de zaal van eetcafé de Troubadour.

Mocht je onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, mail dit dan aan spelenregie@draaksteken.nl.

10.00u – 11.00u → bosplebs (beginletter achternaam A t/m M)
11.15u – 12.15u → bosplebs (beginletter achternaam N t/m Z)
13.15u – 14.15u → frontplebs en sprekende rollen
14.30u – 15.30u → ruiters, leger, tamboers en entertainment plebs

Op 14 januari bestaat ook de mogelijkheid om het nieuwe cortenstalen drakenschild te kopen. Deze kost € 27,50 en er kan met een betaalkaart betaald worden.

Mochten er vragen zijn, mail dan gerust naar spelenregie@draaksteken.nl.

Laatste nieuws

Noud Nijssen - Commissie Draak

BLOG: “Jong en oud bouwen samen aan grootse draak”

Drakenbouwer Noud Nijssen vertelt over zijn leerzame ervaringen bij de bouw van de nieuwe draak! Al lassend en slijpend krijgt deze immense creatie steeds meer gestalte. Noud is onder meer verantwoordelijk voor de elektrische installatie en de besturing van deze spectaculaire draak, die in augustus 2023 de show zal gaan stelen. In de zomer van…

Lees verder from BLOG: “Jong en oud bouwen samen aan grootse draak”

Spelers Draaksteken 2023 staan in de startblokken (Omroep P&M)

Op 14 januari werden alle spelers uitgenodigd door de regisseurs, waarbij ze werden meegenomen in de plannen én het nieuwe spel van 2023. Zo kregen zij hun rol in het openluchtspel te horen en een inkijkje in de nieuwe kledij. Ook benieuwd? Check dan snel de video, waar we met Omroep P&M terugblikken op deze…

Lees verder from Spelers Draaksteken 2023 staan in de startblokken (Omroep P&M)

Bouw mee aan het Draaksteken

Het grootste openluchtspektakel van Limburg komt natuurlijk niet vanzelf tot leven. Talloze vrijwilligers zetten zich onvermoeibaar in. Maar met name de commissie Theater & Techniek kan nog wel wat extra “handjes” gebruiken. Denk daarbij aan de bouw van het kasteel, het decor en het aanleggen van licht en geluid. Past dit helemaal in jouw straatje?…

Lees verder from Bouw mee aan het Draaksteken

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan