Eerste buitenrepetitie zeer geslaagd

Vrijdagavond 3 maart zijn alle spelers van het Draaksteken 2023 getuige geweest van de eerste buitenrepetitie op de markt in Beesel.

De circa 40 hoofdrolspelers, die al sinds begin 2022 aan het repeteren zijn, speelden in een mooie buitenambiance vol enthousiasme de eerste vijf scènes van het geheel vernieuwde Draaksteken.

Een kleine 300 spelers hadden de kou getrotseerd om aanwezig te zijn, maar kregen het al snel warm bij het zien van de scènes die gespeeld werden. Iedereen was zelfs zo onder de indruk dat het soms even muisstil werd. De mooie muziekklanken van componist Jeroen Hendrix maakten alles nóg indrukwekkender.

Kinderrollen voor Juul Hendrix en Sebas Verstappen

Ook zijn op deze avond de laatste twee sprekende rollen bekend gemaakt. Juul Hendrix mag de rol van Tielke gaan vervullen en de rol van Sefke is voor Sebas Verstappen. Zij waren allebei heel blij met deze uitverkiezing.

Alle spelers kregen na de buitenrepetitie het scriptboekje uitgereikt en kunnen zich nu gaan voorbereiden op de repetities die ook voor hen binnenkort van start gaan. Het enthousiasme onder de spelers was ook na afloop nog hoorbaar op de markt in Beesel, waar het nog lang gezellig bleef.

Laatste nieuws

Rabobank al bijna 30 jaar partner van het Draaksteken

De verbinding zoeken met lokale gemeenschappen staat bij de Rabobank hoog in het vaandel. Daarom zijn de Rabobank en het Draaksteken al bijna 30 jaar hechte partners. Een evenement zo groot als het Draaksteken organiseren, dat kunnen we niet alleen. Een onmisbaar groot aantal organisaties draagt het Draaksteken een warm hart toe in de vorm van sponsoring….

Lees verder from Rabobank al bijna 30 jaar partner van het Draaksteken

Creatieve Doedag Basisschool Het Spick

Een grijze dag vandaag? Welnee hoor, de kinderen van Basisschool Het Spick hebben er juist een hele kleurrijke dag van gemaakt! Tijdens een speciaal georganiseerde Creatieve Doedag hebben ze de Geluksdraak in een fleurig jasje gestoken. Met veel passie en precisie gingen ze aan de slag. Een aantal kinderen kreeg zelfs een echt ‘grote mensen’-interview…

Lees verder from Creatieve Doedag Basisschool Het Spick

Limburg Magazine 2023 overhandigd aan organisatie Draaksteken 2023

Vrijdagmiddag is bij Eetcafé De Troubadour in Beesel het nieuwe Limburg Magazine 2023 gepresenteerd. De Stichting Draaksteken kreeg uit handen van Giel Polman, directeur van Limburg Marketing, het eerste exemplaar overhandigd. Het Limburg Magazine is vanaf 13 maart gratis verkrijgbaar bij diverse ondernemers en VVV’s in de regio en online in te zien op www.webshophartvanlimburg.nl,…

Lees verder from Limburg Magazine 2023 overhandigd aan organisatie Draaksteken 2023

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan