Eerste buitenrepetitie zeer geslaagd

Vrijdagavond 3 maart zijn alle spelers van het Draaksteken 2023 getuige geweest van de eerste buitenrepetitie op de markt in Beesel.

De circa 40 hoofdrolspelers, die al sinds begin 2022 aan het repeteren zijn, speelden in een mooie buitenambiance vol enthousiasme de eerste vijf scènes van het geheel vernieuwde Draaksteken.

Een kleine 300 spelers hadden de kou getrotseerd om aanwezig te zijn, maar kregen het al snel warm bij het zien van de scènes die gespeeld werden. Iedereen was zelfs zo onder de indruk dat het soms even muisstil werd. De mooie muziekklanken van componist Jeroen Hendrix maakten alles nóg indrukwekkender.

Kinderrollen voor Juul Hendrix en Sebas Verstappen

Ook zijn op deze avond de laatste twee sprekende rollen bekend gemaakt. Juul Hendrix mag de rol van Tielke gaan vervullen en de rol van Sefke is voor Sebas Verstappen. Zij waren allebei heel blij met deze uitverkiezing.

Alle spelers kregen na de buitenrepetitie het scriptboekje uitgereikt en kunnen zich nu gaan voorbereiden op de repetities die ook voor hen binnenkort van start gaan. Het enthousiasme onder de spelers was ook na afloop nog hoorbaar op de markt in Beesel, waar het nog lang gezellig bleef.

Laatste nieuws

Nominatie voor de Petra Dassen Waarderingsprijs 2024

De vierde Petra Dassen Waarderingsprijs wordt deze zomer uitgereikt aan een persoon, groep, vereniging of organisatie die een buitengewone verdienste heeft geleverd voor de leefbaarheid en saamhorigheid in het kerkdorp Beesel. Via deze website of het Beesels Blaedje kunnen inwoners van het Drakedorp kandidaten hiervoor nomineren. In 2020 werd deze prijs voor het eerst uitgereikt….

Lees verder from Nominatie voor de Petra Dassen Waarderingsprijs 2024

Draaksteken 2023 in de bioscoop (trailer)

Wil jij ook nog één keer het theaterspektakel van afgelopen zomer meemaken? Op 20, 21, 24 en 25 april schittert het Draaksteken op het grote witte doek in Service Bioscoop Luxor. Eerder deze maand konden alle spelers en vrijwilligers de film van het Draaksteken 2023 voor het eerst bewonderen op het grote doek! De film…

Lees verder from Draaksteken 2023 in de bioscoop (trailer)

Draaksteken film première in de bioscoop

Afgelopen week konden alle spelers en vrijwilligers de film van het Draaksteken 2023 voor het eerst bewonderen op het grote doek! De registratie werd voor een week lang elke dag bij Service Bioscoop Luxor in Reuver vertoond. De reacties na afloop waren lovend! Nog één keer het theaterspektakel van afgelopen zomer meemaken? Dat kan! Op…

Lees verder from Draaksteken film première in de bioscoop

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan