Kaartverkoop “Draaksteken de musical”

In dit Drakenjaar worden er voor maar vooral dóór de kinderen van Beesel tal van bijzondere activiteiten georganiseerd.

Zo kunnen wij nu al niet meer wachten tot vrijdag, als nabij het Draaksteken-terrein de imposante Geluksdraak onthuld wordt.

Het absolute hoogtepunt is natuurlijk de kinderversie van het Draaksteken. Deze wordt als een echte musical opgevoerd door de schoolverlaters van groep 8, waarna een heuse zegetocht door het dorp volgt met hopelijk ook de verslagen draak!

Kaartjes voor ‘Draaksteken de musical’ kosten maar €2,50 en zijn vanaf vrijdag 26 mei om 11.30 uur tegen contante betaling verkrijgbaar bij Eetcafé de Troubadour. OP=OP!

Klik hier voor meer info

Laatste nieuws

‘Verborgen Verlangens’ vervult wens Wim Crins

“Alle pessimisten ten spijt…” Wim Crins speelde ooit een cruciale rol in het voortbestaan van het Draaksteken. Hem ontvangen en een onvergetelijke avond bezorgen bij één van de zes voorstellingen was dan ook slechts een klein gebaar als blijk van dank. De uitvoering door al zijn dorpsgenoten greep Wim erg aan. “Dat hebben we allemaal…

Lees verder from ‘Verborgen Verlangens’ vervult wens Wim Crins

Draketied op L1 – Aflevering 4

Draketied volgt de honderden vrijwilligers die voor en achter de schermen werken aan het Draaksteken in Beesel in 2023. Met opmerkelijke portretten, humoristische en emotionele momenten, spraakmakende interviews en een unieke kijk achter de schermen bij tal van commissies maak je kennis met allerlei mensen en aspecten die te maken hebbe met het Draaksteken. Dichter op…

Lees verder from Draketied op L1 – Aflevering 4

Aflevering “Wat ’n Plaetje” (Omroep P&M)

Vanavond zond Omroep P&M de tweede aflevering van ‘Wat ’n Plaetje’ uit. In dit nieuwe programma gaan zes amateurfotografen de strijd met elkaar aan om de mooiste foto’s. In deze aflevering waren de kandidaten aanwezig bij de repetitie van het Draaksteken. Daar moesten ze een drieluik gaan maken over wat bezoekers van het openluchtspektakel konden…

Lees verder from Aflevering “Wat ’n Plaetje” (Omroep P&M)

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan