Partnerevent "'t Goeje verbintj"

’t Goeje verbintj

Als partner van het Draaksteken draagt u dit spektakel een warm hart toe, waarvoor wij u hartelijk willen bedanken! Wij nodigen u en uw gasten dan ook graag uit voor het Partnerevent dat op vrijdag 18 augustus 2023 plaatsvindt.

Stap binnen in de middeleeuwse wereld waarin u de gelegenheid krijgt om te netwerken en waardevolle zakelijke relaties te smeden. We inspireren u graag op culinair en cultureel gebied. Immers “ut Goeje verbintj“.

U kunt als partner van het Draaksteken tickets voor de voorstelling en het Partnerevent reserveren.

Graag vernemen wij met hoeveel gasten u dit bijzondere evenement wilt bijwonen en samen met andere bedrijven verbindingen wil leggen.

Wij willen u vragen uw aanwezigheid te bevestigen vóór 23 juni door onderstaand aanmeldformulier in te vullen en te versturen.

Na de aanmelding worden tussen 1 en 14 juli alle relevante informatie en benodigdheden, denk aan toegangsbewijzen, consumptiebonnen en parkeerkaarten voor het Partnerevent, persoonlijk bij u bezorgd.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met Jhon Ramaekers.
E-mail: partners@draaksteken.nl
Telefoon: +31 (0)6 1089 0548

Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen op dit onvergetelijke partnerevenement, waar we bedrijven verbinden en waar we gezamenlijk een sprong terug in de tijd maken.

Aanmelden partnerevent

"*" geeft vereiste velden aan

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan