Sint Joris Pakket

Hoofdsponsor

Sint Joris Pakket

Als hoofd partner bent u met uw gasten de VIP’s van het Draaksteken 2023! U bent eregast tijdens het partnerevent, bent verzekerd van prominente plaatsen tijdens de voorstelling van het Draaksteken en heeft voorrang als het gaat om logovermelding in diverse uitingen. Wij vinden het belangrijk om met onze hoofd partners in onderling overleg en gerelateerd aan uw partnerbedrag, te bepalen waar uw voorkeur naar uitgaat als het gaat om ‘tegenprestaties’. Vandaar dat er geen klant-en-klaar pakket is vormgegeven, maar dat we hier een stukje maatwerk tegenover zetten.

Hierbij kunt u denken aan:

Partnerevent

Ontvangst vanaf 32 personen op een van de grootste netwerkevents van Limburg! Geniet van lekker eten en drinken met uw gasten, terwijl u tegelijkertijd kunt netwerken met de overige partners. Met als hoogtepunt het bezoek met uw gasten aan de voorstelling van het Draaksteken!

Consumptiebonnen

Voor de afterparty na de voorstelling voorzien wij u graag van consumptiebonnen. Zo kunt u samen met uw gasten en de andere bezoekers van de voorstelling nagenieten onder het genot van livemuziek. Het aantal consumptiebonnen bepalen wij graag met u in overleg.

VIP-parkeerplaatsen partnerevent

U en uw gasten parkeren zo dicht mogelijk bij de locatie van het partnerevent en het speelterrein.

Korting op extra kaarten voorstelling Draaksteken

Als partner kunt u natuurlijk ook een aantal kaarten voor een reguliere voorstelling bijkopen met korting. Zo kunt u de voorstelling nog eens bezoeken of kunt u kaarten aan uw familie of vrienden cadeau doen!

Vermelding van uw logo

Waar mogelijk vermelden wij uw bedrijfslogo, zoals op de partnerpagina van de website (de logo’s van de hoofdpartners rouleren bovendien op de homepage!), in en rond Beesel Drakendorp, media-uitingen, social media etc.

Uw bedrijf in the picture

Als hoofdpartner zetten we uw bedrijf natuurlijk graag ‘in the picture’. Met een artikel of video op Facebook van Draaksteken bereiken we namelijk duizenden mensen. Indien gewenst met een quote waarom u het Draaksteken een warm hart toedraagt. Goede PR voor uw bedrijf!

Nog meer voordelen

Als partner van het Draaksteken nodigen wij u graag uit om voorafgaand aan het Draaksteken een repetitie te bezoeken en daarmee een kijkje te nemen achter de schermen van het Draaksteken. Daarnaast bieden wij u graag ons ambassadeurslogo aan, waarmee we samen uitdragen trots te zijn op het Draaksteken. U kunt dit logo gratis gebruiken voor uw producten, op uw website of social media.

Partner worden?

Bent u enthousiast geworden over dit bijzonder openluchtspektakel en wilt u graag uw steentje bijdragen? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens of  het contactformulier en wij gaan samen in gesprek op zoek naar het voor u best passende partner pakket.

Jhon Ramaekers
E-mail: partners@draaksteken.nl
Telefoon: +31 (0)6 1089 0548

Commissie Partners

Meer informatie over de commissie Partners?

Contact opnemen met de commissie Partners

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres

Commissie Partners

Jhon Ramaekers
E-mail: partners@draaksteken.nl
Telefoon: +31 (0)6 1089 0548

"You all put on a superb show"

Benieuwd naar wat anderen van het Draaksteken vonden?

Bekijk alle reacties

Het Draaksteken 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan