Bezoekers

Beleef de meeslepende legende van Sint Joris en de draak

Beleef de meeslepende legende van Sint Joris en de draak, die op theatrale wijze tot leven komt in een groots openluchtspektakel. Briesende paarden, een vechtlustige mensenmenigte en natuurlijk een imposante draak nemen je mee naar vroeger tijden!

Diverse verhaallijnen zorgen voor een gevarieerde, boeiende en levendige theatervoorstelling met muziek, zang, gevechten, drama en humor. Met ruim vijfhonderd acteurs waan je jezelf in de Middeleeuwen. Leef mee met de dorpsbewoners, het leger en het hof; zijn zij in staat de giftige draak te verslaan?

Zes avondvoorstellingen

De zes avondvoorstellingen van het Draaksteken 2023 vinden plaats op 11-12-13 en 17-18-19 augustus 2023. Per voorstelling zijn er 2.500 overdekte tribuneplaatsen.

Tickets

Tribune indeling Draaksteken 2023
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave

Bezoekers van het Draaksteken kiezen online zelf hun stoel op de tribune uit. De tribune is verdeeld in drie rangen en beschikt over een gedeelte met 10 rolstoelplekkenBij alle rangen geldt voor kinderen tot 12 jaar een aparte prijs:

  • Premium – Volwassenen €49,- (Kinderen €39,-);
  • Rang 2 – Volwassenen €42,- (Kinderen €32,-);
  • Rang 3 – Volwassenen €35,- (Kinderen €25,-).
  • Rolstoelplekken (Rang 2) – Volwassenen €42,- (Kinderen €32,-)

Bestel hier jouw tickets!

Bij aankoop vanaf 25 tickets is groepskorting van toepassing. Deze korting wordt automatisch verrekend bij het afrekenen en is alleen van geldig per transactie. Wenst u een factuur te ontvangen van uw bestelling, neem dan contact op met info@ticketcrew.nl.

"7 jaar is lang wachten..."

Benieuwd naar wat anderen van het Draaksteken vonden?

Bekijk alle reacties

Het Draaksteken 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan