Nach van de Draak!

Augustus 2023

Aanvang: 22:30

Na afloop van elke voorstelling wordt de dag feestelijk afgesloten met de ‘Nach van de Draak’. Diverse bands en dj’s zorgen voor een muzikaal programma waar de drakevonken vanaf zullen spatten. Met trots kunnen we nu alvast onthullen welke artiesten dit zijn!

11 augustus 2023

Suit Up!

Op vrijdag 11 augustus opent Suit Up! de ‘Nach van de Draak’. Deze vijfkoppige feestmachine komt helemaal vanuit Dronten naar Beesel om de markt op zijn kop te zetten.

Lees meer
12 augustus 2023

Broadway

Voor zaterdag 12 augustus hebben we met Broadway één van de beste coverbands van Nederland weten te strikken. Deze ervaren groep zorgt voor een feest der herkenning met een repertoire vol ‘guilty pleasures’.

Lees meer
13 augustus 2023

Balloon

Het eerste weekend van het Draaksteken 2023 wordt op zondag 13 augustus afgesloten door Balloon. Dit flitsende gezelschap uit Noord-Limburg brengt covers in alle stijlen en neemt de ‘Nach van de Draak’ mee door verschillende tijdzones.

Lees meer
17 augustus 2023

Net oet Bèd

Donderdag 17 augustus staat in het teken van het Limburgse lied. Covers van Rowwen Hèze, Neet oet Lottum of Janse Bagge Bend, voor de mannen van Net oet Bèd is niets te gek.

Lees meer
18 augustus 2023

KAGE

Op vrijdag 18 augustus zorgt onze eigen KAGE ervoor dat het lang onrustig blijft op de markt. Deze lokale trots nam in het verleden zelf deel aan het Draaksteken, maar heeft inmiddels zijn vleugels uitgeslagen en reist als dj én MC het hele land door. Speciaal voor de ‘Nach van de Draak’ keert KAGE terug naar waar het allemaal begon.

Lees meer
19 augustus 2023

UNITE

Met de fijnste hits, de hardste beats en de beste feestnummers verpakt in swingende medleys, maakt UNITE er overal een groot feest van. De coverband heeft maar één doel en dat is voor “the best party ever” zorgen. Wij kijken nu al uit naar zaterdag 19 augustus.

Lees meer
20 augustus 2023

Vrijwilligersfeest

Draaksteken 2023 wordt op zondag 20 augustus feestelijk afgesloten met een welverdiende feestdag voor alle medewerkers van dit unieke evenement. DJ Sten, KAGE, Wa’n Brass en Jackfire Band staan in de startblokken om onze vrijwilligers te laten snakken naar de volgende editie van het Draaksteken, waar we met z’n allen weer 7 jaar op zullen moeten wachten.

Lees meer

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan