Rolstoelplaatsen

Rolstoelplaatsen voor mindervaliden

Er zijn in het openluchttheater 10 plaatsen beschikbaar voor mindervaliden. Het openluchttheater is een tijdelijk theater waardoor de toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers, mindervaliden en mensen die niet goed ter been zijn mogelijk wat bemoeilijkt wordt door de tijdelijk aangelegde paden. Zorg ervoor dat u er tijdig bent, waar nodig kan een medewerker van het Draaksteken u naar de gereserveerde plekken begeleiden. De deuren van het theater openen om 19.30 uur.

Om zoveel mogelijk plekken beschikbaar te houden kunt u tot maximaal 2 begeleiders per rolstoel meenemen. De rolstoelgebruiker en begeleider(s) krijgen ter plekke een plaats toegewezen door een medewerker van het Draaksteken. Per bestelling kun je maximaal 1 rolstoelticket en 2 begeleiderstickets reserveren.

Mocht u mindervalide zijn maar wel uit de rolstoel kunnen, dan raden we u aan om een regulier ticket te reserveren. De rolstoel kan dan onder de tribune geplaatst worden. Let er wel op dat de tribune alleen via een trap te betreden is. Twijfelt u hierover of heeft u vragen? Neem dan contact op door een mailtje te sturen naar: info@ticketcrew.nl.

Toegankelijkheid

Het toegangspad is speciaal voor het tijdelijke theater aangelegd, waardoor het met slecht weer niet altijd goed begaanbaar is. Gelieve hier rekening mee te houden.

Publieksservice

Het is onze intentie, dat de publieksservice de rolstoelgebruikers voor de opening van het theater om 19.30 uur uit de wachtrij haalt en hen dan naar hun plaats begeleidt.

Parkeren voor mindervaliden

Er is een speciale mindervalidenparking georganiseerd. Bij aankomst kunt u dit aangeven bij een van de parkeerbegeleiders. Zij zullen u instrueren naar de daarvoor ingerichte parkeerplekken.

Bestel hier jouw rolstoelplaatsen!

"Was een geweldig spektakel. Kinderen vonden het heel mooi."

Benieuwd naar wat anderen van het Draaksteken vonden?

Bekijk alle reacties

Het Draaksteken 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan