Evenementen

Bekijk alle evenementen rondom het Draaksteken 2023

7 juli 2023

Kinjer Drakedaag 2023

Het absolute hoogtepunt van het drakenjaar is natuurlijk de kinderversie van het Draaksteken, uitgevoerd als een echte musical.

Lees meer
Commissie Suit Up!
11 augustus 2023

Suit Up!

Op vrijdag 11 augustus opent Suit Up! de ‘Nach van de Draak’. Deze vijfkoppige feestmachine komt helemaal vanuit Dronten naar Beesel om de markt op zijn kop te zetten.

Lees meer
Commissie Broadway
12 augustus 2023

Broadway

Voor zaterdag 12 augustus hebben we met Broadway één van de beste coverbands van Nederland weten te strikken. Deze ervaren groep zorgt voor een feest der herkenning met een repertoire vol ‘guilty pleasures’.

Lees meer
Commissie Balloon
13 augustus 2023

Balloon

Het eerste weekend van het Draaksteken 2023 wordt op zondag 13 augustus afgesloten door Balloon. Dit flitsende gezelschap uit Noord-Limburg brengt covers in alle stijlen en neemt de ‘Nach van de Draak’ mee door verschillende tijdzones.

Lees meer
Commissie Net oet Bèd
17 augustus 2023

Net oet Bèd

Donderdag 17 augustus staat in het teken van het Limburgse lied. Covers van Rowwen Hèze, Neet oet Lottum of Janse Bagge Bend, voor de mannen van Net oet Bèd is niets te gek.

Lees meer
Commissie KAGE
18 augustus 2023

KAGE

Op vrijdag 18 augustus zorgt onze eigen KAGE ervoor dat het lang onrustig blijft op de markt. Deze lokale trots nam in het verleden zelf deel aan het Draaksteken, maar heeft inmiddels zijn vleugels uitgeslagen en reist als dj én MC het hele land door. Speciaal voor de ‘Nach van de Draak’ keert KAGE terug naar waar het allemaal begon.

Lees meer
Commissie UNITE
19 augustus 2023

UNITE

Met de fijnste hits, de hardste beats en de beste feestnummers verpakt in swingende medleys, maakt UNITE er overal een groot feest van. De coverband heeft maar één doel en dat is voor “the best party ever” zorgen. Wij kijken nu al uit naar zaterdag 19 augustus.

Lees meer
Commissie Vrijwilligersfeest
20 augustus 2023

Vrijwilligersfeest

Daags na de laatste voorstelling, wordt er een groots feest georganiseerd voor alle spelers en alle medewerkers.

Lees meer

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan