Veelgestelde vragen

Dat kan natuurlijk gebeuren. Laat ons via info@ticketcrew.nl weten met welk e-mailadres u tickets heeft gereserveerd en we versturen de bestelling opnieuw.

Er zijn in het openluchttheater 10 plaatsen (per voorstelling) beschikbaar voor rolstoelgebruikers en mindervaliden. De prijs voor deze plekken valt onder Rang 2. U kunt daarnaast tot maximaal 2 begeleiders per rolstoel meenemen.

Mocht u wel uit de rolstoel kunnen, dan is het mogelijk om de rolstoel onder de tribunes te plaatsen, u hoeft dan geen mindervalide plek te reserveren.

Klik hier voor meer informatie of

Bestel hier jouw mindervalide plek!

Bij het reserveren vanaf 25 tickets per bestelling is groepskorting van toepassing. Deze korting wordt automatisch verrekend bij het afrekenen. Wenst u een factuur te ontvangen van uw bestelling? Neem dan contact op met info@ticketcrew.nl.

Wij willen we u erop wijzen dat het niet is toegestaan om foto’s en filmopnamen te maken tijdens de voorstelling omdat dit voor hinder kan zorgen bij de spelers. Foto’s worden door Stichting Draaksteken na afloop van de zes voorstellingen beschikbaar gesteld op onze website www.draaksteken.nl. Verder is het niet toegestaan om in het theater te roken en verzoeken wij u uw mobiele telefoon uit te schakelen omdat dit storend kan zijn voor de spelers.

De voorstellingen beginnen om 20:30 uur en het theater opent haar deuren om 19:30 uur. Probeer tijdig aanwezig te zijn want de deuren sluiten om 20:30 uur.

Omdat het openluchtspel een optimale beleving biedt in het donker en dit ten goede komt van het gehele spel, is ervoor gekozen om de voorstellingen in de avond plaats te laten vinden.

Tijdens de voorstelling wordt er in het Beesels dialect gesproken.

De voorstelling duurt van 20.30 uur tot ongeveer 22.15 uur. Er zit geen pauze in de voorstelling.

Beesel is met de auto eenvoudig te bereiken via de A73 (afrit 18, Beesel). Kiest u voor openbaar vervoer, dan reist u via de nabijgelegen dorpen Swalmen of Reuver. Voor het Draaksteken 2023 worden voldoende parkeerplaatsen aangebracht op loopafstand van het theaterterrein.

Er is volop ruimte om te parkeren, dit wordt aan de rand van Beesel duidelijk aangegeven met bewijzeringsborden, ook staan er op tal van plaatsen verkeersregelaars en parkeerwachten. Ook is er een speciale mindervalidenparking georganiseerd. Voor het parkeren met de auto wordt om een kleine bijdrage van €2,- gevraagd.

Komt u met de fiets? Dan is er de mogelijkheid om dicht bij het theater in de daarvoor speciaal, ingerichte fietsenstalling te parkeren, deze zijn gratis.

In het Draaksteken komen enkele scènes voor die indrukwekkend kunnen zijn voor (jonge) kinderen. Wees hier alert op en bereid ze hierop voor, neem ze mee in het verhaal (bijvoorbeeld door ze vooraf te vertellen dat alles een toneelspel is en dus niet echt).

In Beesel en omstreken zijn er verschillende plaatsen om te overnachten, waaronder een camping, bungalowpark, verschillende bed & breakfast locaties, herbergen en hotels.

Bent u enthousiast geworden over dit bijzonder openluchtspektakel en wilt u graag uw steentje bijdragen? Neem dan contact op met Jhon Ramaekers via +31 (0)6 1089 0548 of partners@draaksteken.nl.

Na afloop van elke voorstelling wordt de dag feestelijk afgesloten met de ‘Nach van de Draak’ op de markt in Beesel. De ‘Nach van de Draak’ is elke avond gratis toegankelijk en begint om 22.30 uur. Benieuwd welke bands en dj’s er elke avond staan?

Klik HIER voor de line-up.

Op 7 juli 2023 spelen de schoolverlaters van groep 8 de hoofdrollen in een eigentijdse uitvoering op het speelterrein van het ‘echte’ Draaksteken. Deze musical kun je voor slechts €2,50 live bijwonen.

Achter de schermen wordt er hard gewerkt om weer een succesvolle editie van het Draaksteken neer te zetten. Wij zijn daarom altijd op zoek naar vrijwilligers die een steentje willen bijdragen. Enthousiast geworden?

Aanmelden kan via deze LINK.

Tijdens het evenement ‘Nach van de Draak’ is het mogelijk om een consumptie te nuttigen. Het is dan ook alleen mogelijk om met consumptiemunten te betalen. Deze zijn tijdens het evenement te verkrijgen bij de kassa’s op de markt in Beesel. De munten kunnen zowel contant als met pin betaalt worden. Munten welke op de markt gekocht zijn kunnen t/m zaterdag 19 augustus 2023 ingewisseld worden voor geld bij een van de kassa’s.

Nee, het is helaas niet mogelijk om geld terug te krijgen op de aangekochte tickets. Er zal alles aan gedaan worden op de voorstelling door te laten gaan (indien noodzakelijk op een ander tijdstip).

Wij raden u aan voor vertrek de route te checken, zo kunt u niet verrast worden door files of werkzaamheden. Mocht u onverhoopt toch later zijn, dan wordt u naar uw plek begeleidt.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan