Prinses Aja Pakket

Partner

Prinses Aja Pakket

Kiest u voor het Prinses Aja pakket dan bent u van harte welkom tijdens het partnerevent van het Draaksteken 2023! Daarnaast geniet u van diverse voordelen. Het pakket is een richtlijn; uiteraard bepalen wij samen met u de uiteindelijke pakketsamenstelling.

Hierbij kunt u denken aan:

Partnerevent

Ontvangst voor 8 personen op een van de grootste netwerkevents van Limburg! Geniet van lekker eten en drinken met uw gasten, terwijl u tegelijkertijd kunt netwerken met de overige partners. Met als hoogtepunt het bezoek met uw gasten aan de voorstelling van het Draaksteken!

Consumptiebonnen

Voor de afterparty na de voorstelling voorzien wij u graag van 32 consumptiebonnen. Zo kunt u samen met uw gasten en de andere bezoekers van de voorstelling nagenieten onder het genot van livemuziek.

VIP-parkeerplaatsen partnerevent

U en uw gasten parkeren zo dicht mogelijk bij de locatie van het partnerevent en het speelterrein. U ontvangt hiervoor 4 parkeerkaarten.

Korting op extra kaarten voorstelling Draaksteken

Als partner kunt u natuurlijk ook een aantal kaarten voor een reguliere voorstelling bijkopen met korting. Zo kunt u de voorstelling nog eens bezoeken of kunt u kaarten aan uw familie of vrienden cadeau doen! U ontvangt 20% korting op maximaal 20 kaarten.

Vermelding van uw logo

Waar mogelijk vermelden wij uw bedrijfslogo, zoals op de website, in en rond Beesel Drakendorp, media-uitingen, social media etc.

Nog meer voordelen

Als partner van het Draaksteken nodigen wij u graag uit om voorafgaand aan het Draaksteken een repetitie te bezoeken en daarmee een kijkje te nemen achter de schermen van het Draaksteken. Daarnaast bieden wij u graag ons ambassadeurslogo aan, waarmee we samen uitdragen trots te zijn op het Draaksteken. U kunt dit logo gratis gebruiken voor uw producten, op uw website of social media.

Partner worden?

Bent u enthousiast geworden over dit bijzonder openluchtspektakel en wilt u graag uw steentje bijdragen? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens of  het contactformulier en wij gaan samen in gesprek op zoek naar het voor u best passende partner pakket.

Jhon Ramaekers
E-mail: partners@draaksteken.nl
Telefoon: +31 (0)6 1089 0548

Commissie Partners

Meer informatie over de commissie Partners?

Contact opnemen met de commissie Partners

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres

Commissie Partners

Jhon Ramaekers
E-mail: partners@draaksteken.nl
Telefoon: +31 (0)6 1089 0548

"Met verbazing gekeken en genoten!"

Benieuwd naar wat anderen van het Draaksteken vonden?

Bekijk alle reacties

Het Draaksteken 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan