Draaksteken 2023 in de bioscoop (trailer)

Wil jij ook nog één keer het theaterspektakel van afgelopen zomer meemaken? Op 20, 21, 24 en 25 april schittert het Draaksteken op het grote witte doek in Service Bioscoop Luxor.

Eerder deze maand konden alle spelers en vrijwilligers de film van het Draaksteken 2023 voor het eerst bewonderen op het grote doek! De film werd voor een week lang elke dag bij Service Bioscoop Luxor in Reuver vertoond. De reacties na afloop waren lovend!

Het Draaksteken, een eeuwenoude traditie in Beesel, brengt de legende van Sint Joris en de Draak tot leven op een manier die je nooit zult vergeten. Dit unieke evenement, dat normaal gesproken een keer in de zeven jaar wordt opgevoerd, wordt nu exclusief vertoond in de bioscoop.

Trakteer jezelf op een onvergetelijke filmervaring en herbeleef het adembenemende spektakel van afgelopen zomer met vrienden of familie.

Klik hier voor meer informatie over de actuele tijden en het reserveren van tickets. Wees er snel bij, want de kaartjes zijn beperkt!

Meer informatie & tickets

Laatste nieuws

Nominatie voor de Petra Dassen Waarderingsprijs 2024

De vierde Petra Dassen Waarderingsprijs wordt deze zomer uitgereikt aan een persoon, groep, vereniging of organisatie die een buitengewone verdienste heeft geleverd voor de leefbaarheid en saamhorigheid in het kerkdorp Beesel. Via deze website of het Beesels Blaedje kunnen inwoners van het Drakedorp kandidaten hiervoor nomineren. In 2020 werd deze prijs voor het eerst uitgereikt….

Lees verder from Nominatie voor de Petra Dassen Waarderingsprijs 2024

Draaksteken 2023 in de bioscoop (trailer)

Wil jij ook nog één keer het theaterspektakel van afgelopen zomer meemaken? Op 20, 21, 24 en 25 april schittert het Draaksteken op het grote witte doek in Service Bioscoop Luxor. Eerder deze maand konden alle spelers en vrijwilligers de film van het Draaksteken 2023 voor het eerst bewonderen op het grote doek! De film…

Lees verder from Draaksteken 2023 in de bioscoop (trailer)

Draaksteken film première in de bioscoop

Afgelopen week konden alle spelers en vrijwilligers de film van het Draaksteken 2023 voor het eerst bewonderen op het grote doek! De registratie werd voor een week lang elke dag bij Service Bioscoop Luxor in Reuver vertoond. De reacties na afloop waren lovend! Nog één keer het theaterspektakel van afgelopen zomer meemaken? Dat kan! Op…

Lees verder from Draaksteken film première in de bioscoop

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan