X

Antwoorden op veelgestelde vragen rondom aanmelding

Laatste nieuws

SINDS DE START VAN DE AANMELDING OP MAANDAGAVOND 30 MAART ZIJN AL RUIM TWEEHONDERD AANMELDINGEN – WAARVAN VEERTIG KINDEREN – BINNEN VOOR HET DRAAKSTEKEN 2016! AANMELDEN VOOR EEN ROL IN HET SPEL OF ALS MEDEWERKER ACHTER DE SCHERMEN IS NOG STEEDS MOGELIJK T/M 30 APRIL 2015.

Om zowel mensen die zich hebben aangemeld, als mensen die interesse hebben om mee te doen beter te informeren, geven we hieronder antwoord op een aantal veelgestelde vragen.

Hoe zit het precies met de repetities voor de sprekende en niet-sprekende rollen (plebs)?
Mensen met een sprekende rol starten in september één keer per week te repeteren. Vanaf oktober gaan zij twee keer per week repeteren: op dinsdag- en donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur.

Mensen met een niet-sprekende rol (plebs en leger) hoeven van oktober 2015 t/m april 2016 maar één keer PER MAAND te repeteren, bedoeld voor de interactie met de sprekende rollen. Pas vanaf mei 2016 gaan zij twee keer per week repeteren, eveneens op dinsdag- en donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur.

Geldt dit ook voor kinderen?
Nee, voor de kinderrollen volgen nog andere, definitieve tijdstippen.

Wat is de leeftijdscategorie voor de rol van de jonge Joris?
Hieraan is geen leeftijd verbonden; afhankelijk van de audities wordt een keuze gemaakt voor een jonge Joris.

Komt er in deze editie ook weer een (pasgeboren) baby voor?
Ja, ook voor deze editie zijn we weer op zoek naar een echte ‘Draaksteken-baby’. Uiteraard zal oproep en opgave hiervoor pas in een later stadium plaatsvinden.

Waarom kunnen er maar twee kinderen per ouder worden aangemeld?
Dit is een veiligheidskwestie. Om de veiligheid op het speelterrein te garanderen, mogen per ouder maximaal twee kinderen worden aangemeld. Zijn er meer kinderen in een gezin en doen beide ouders mee, dan moeten beide ouders een aanmeldformulier inzenden.

Waarom moet ik een foto uploaden als ik meedoe in het plebs?
Helaas is het technisch niet mogelijk om dit anders in te richten. Daarom roepen we iedereen op om vooral creatief te zijn: laat je fantasie de vrije loop en doe er iets leuks mee! Tijdens de presentatie van de rolverdeling op vrijdag 19 juni 2015 maakt de commissie Spel en Regie de meest originele foto bekend!

Ik heb me aangemeld, maar geen bevestigingsmail ontvangen. Is mijn aanmelding wel binnengekomen?
Normaal gesproken krijg je automatisch een bevestigingsmail. Heb je die niet ontvangen, check dit dan even bij Spel en Regie via spelenregie@draaksteken.nl.

Het lukt me niet om het formulier goed in te vullen, wat kan ik doen?
Heb je vragen of kom je niet verder? Met alle vragen kun je terecht bij de commissie Spel en Regie. Zij zoeken samen met je naar een goede oplossing; ook als je bijvoorbeeld nooit met een computer werkt. Hiervoor kun je mailen naar spelenregie@draaksteken.nl of bellen met Mary van den Borst: 077 474 26 69 of 06 54 21 57 45.

Het reglement voor deelname is hier terug te vinden.

Toon tekst