X

Informatieavond Draaksteken voor verenigingen Beesel en omgeving

Laatste nieuws

OP MAANDAG 7 MAART 2016 ORGANISEERT DE COMMISSIE HORECA, ONDERDEEL VAN STICHTING DRAAKSTEKEN, EEN INFORMATIEAVOND VOOR VERENIGINGEN UIT DE GEMEENTE BEESEL EN DE OMLIGGENDE DORPEN.

Tijdens deze avond wordt bekendgemaakt welke festiviteiten er na de voorstellingen van het Draaksteken en tijdens de historische optocht op de Beeselse markt plaatsvinden en wordt uitgelegd welke rol de verenigingen hierin kunnen spelen.

Alle verenigingen uit Beesel en omgeving zijn van harte uitgenodigd om deze informatieavond op 7 maart bij te wonen. Na de uitleg door de commissie Horeca is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. De bijeenkomst begint om 20.30 uur bij De Troubadour in Beesel.

De zes avondvoorstellingen van het Draaksteken vinden plaats op 12-13-14-18-19 en 20 augustus 2016. Na afloop van elke voorstelling is er een feestprogramma met livemuziek op de Markt in Beesel. Ook tijdens de grote historische optocht op zondag 21 augustus 2016 is er van alles te beleven in Beesel, waarin verenigingen een rol kunnen spelen.

Toon tekst