Promo Draketied aflevering 3 op L1

In deze vierdelige serie op L1TV is te zien hoe de Beeselse gemeenschap zich klaarstoomt voor het Draaksteken 2023. Een kijkje voor én achter de schermen van deze bijzondere traditie, vastgelegd door onze mediapartner Track ‘88 uit Beesel. Bekijk alvast de promo van aflevering 3 en mis dit niet.

Deze derde aflevering van de vierdelige documentaire is vanaf zaterdag 16 september om 9.00 uur te zien op L1! De rest van de dag wordt de eerste aflevering meerdere keren herhaald.

Aflevering 3 van Draketied is te zien op L1TV op de volgende dagen en tijden:

Zaterdag 16 september 09:00 | 10:30 | 12:30 | 17:00 | 19:00 | 21:00 uur
Maandag 18 september
 13:55 | 15:15 uur
Dinsdag 19 september
 14:30 uur
Woensdag 20 september
 13:55 | 15:15 uur
Donderdag 21 september
 13:30 | 14:30 | 16:30  | 21:00 uur
Vrijdag 22 september
 13:55 | 15:15 uur

Daarnaast zijn alle aflevering ook online terug te kijken via: https://l1.nl/draketied/

Laatste nieuws

Film: “Draaksteken de Musical”

Duik in het betoverende avontuur van het afgelopen jaar! De KinjerDrakeDaag was een onvergetelijk spektakel, met als absoluut hoogtepunt: “Draaksteken de Musical”, schitterend opgevoerd door groep 8 en alle talentjes van Basisschool Het Spick! Op vrijdag 22 december werden de kinderen verrast met een film van Wim Veelen die de hoogtepunten van het Draakstekenjaar vastlegde,…

Lees verder from Film: “Draaksteken de Musical”

Terugkijken: Het jaar van de Draak (Omroep P&M)

In het jaar van het Draaksteken kijkt Omroep P&M terug op het jaar van het grote openluchtspektakel. De omroep volgde de verrichtingen van de acteurs en alle mensen voor en achter de schermen. In het twee uur durende programma zijn de reportages die de omroep maakte gebundeld en worden de verhalen achter het Draaksteken getoond….

Lees verder from Terugkijken: Het jaar van de Draak (Omroep P&M)

Afsluiting van het Drakenjaar

2023 was een bijzonder jaar voor de Beeselse gemeenschap én ver daarbuiten. Wij kijken terug op een jaar met vele herinneringen om te koesteren. En zoals elke legende zijn einde kent, is het tijd om het Drakenjaar in stijl af te sluiten met een terugblik! 15.000 Toeschouwers 900 spelers en vrijwilligers voor én achter de…

Lees verder from Afsluiting van het Drakenjaar

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan