X

START KAARTVERKOOP DRAAKSTEKEN MUSICAL OP WOENSDAG 1 JUNI

Laatste nieuws

OP 1 JUNI START DE VOORVERKOOP VAN DE ENTREETICKETS VOOR “DRAAKSTEKEN DE MUSICAL”. TUSSEN 13.30 UUR EN 14.30 UUR VERKOPEN DE KINDEREN VAN GROEP 8 OP SCHOOL ENTREETICKETS VOOR HET BEDRAG VAN €1,00 P./ST. OUDERS/VERZORGERS VAN ALLE KINDEREN VAN BASISSCHOOL HET SPICK WORDEN IN DE GELEGENHEID GESTELD VAN DEZE VOORVERKOOP GEBRUIK TE MAKEN.

Vanaf 2 juni gaan, voor overige belangstellenden, de kaarten in de vrije verkoop via de Coop in Beesel. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt dus wees er snel bij. De volledige opbrengst gaat naar een goed doel. Welk doel dit wordt blijft nog even een verrassing. De kinderen kunnen hier zelf ideeën voor aangedragen. Met het entreeticket kunt u ook nog eens 25% korting krijgen op de reguliere entreeprijs van het Limburgs Museum!
Houd onze facebook pagina en website in de gaten voor meer informatie.

“Draaksteken de Musical” vindt plaats op 8 juli om 13.30 uur in het Openluchttheater van het Draaksteken, Bakheide 2 Beesel. De musical wordt opgevoerd door de kinderen van basisschool Het Spick. De hoofdrollen zijn weggelegd voor de kinderen van groep 8. In het totaal zullen er bijna 200 kinderen meedoen!

Het theater is vanaf 13.00 uur geopend voor bezoekers. “Houd er rekening mee dat er bij de Draaksteken musical slechts een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar zijn”

Toon tekst