X

‘WEES VOORBEREID OP HET DRAAKSTEKEN’

Laatste nieuws

Waar kan ik parkeren? Hoelaat begint het Draaksteken? Op deze website staat een lijst met vragen en (uiteraard) antwoorden wat betreft bereikbaarheid en andere praktische zaken. Hieronder een aantal tips en tijdstippen die handig zijn te weten!

HANDIG OM TE WETEN:
17.00 uur – Opening middeleeuwse markt in centrum Beesel
18.45 uur – Poorten van theater open voor het publiek
20.00 uur – Aanvang van de premiere Draaksteken 2016!
22.30 uur – Aanvang feestprogramma aan de markt

WARME KLEDING
Onze allereerste en meteen belangrijkste tip: denk aan warme kleding! Want als de draak geen vuur spuwt kan het stiekem toch wel een beetje koud zijn op de tribune. En natuurlijk het feestprogramma dat van 22.30 uur begint is in de frisse buitenlucht, dus ook daar is een extra vest of jasje geen overbodige luxe.

TRIBUNES
Er is vrije plaatskeuze en aan twee zijdes van het speelveld zijn er tribunes. Het theaterspel zal in twee delen worden opgevoerd, met een korte pauze tussen in waarin het mogelijk is om drank te krijgen in het theater. Ook aan onze mindervaliden gasten is gedacht, binnen en buiten het theater zijn hiervoor voorzieningen getroffen met parkeren en er zijn beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ook zijn er toiletten aanwezig bij het theater, waar je gebruik van kunt maken. Uiteraard zijn er borden en de leden van de publieksservice aanwezig die je hierop wijzen en helpen.

PARKEREN
Er is volop ruimte om te parkeren, dit is duidelijk aangegeven met bewijzeringsborden aan de rand van Beesel en ook staan er op tal van plaatsen verkeersregelaars en parkeerwachten. Kom je met de fiets, dan kun je dichtbij het theater in de speciale fietstalling parkeren. Ook is er een speciale mindervalidenparking georganiseerd. De kosten voor het parkeren bedragen 2 euro per auto.

VEERDIENST
Speciaal voor onze gasten aan de andere kant van de Maas is er om 00.00 uur nog een extra veerdienst geregeld naar Kessel (en omgeving) toe. Het laatste reguliere veer gaat om 22.30 uur.

Toon tekst