Belangrijke mededeling voor ‘Draaksteken de musical’

Op vrijdag 7 juli 2023 vindt in Beesel de KinjerDrakeDaag plaats voor alle basisschoolkinderen. Hoogtepunt van deze dag is de uitvoering van ‘Draaksteken de Musical’, waarin de schoolverlaters van groep 8 de hoofdrollen spelen.

De belangstelling voor deze musical overtreft alle verwachtingen!

Binnen enkele weken zijn bijna alle tickets uitverkocht. Nog geen ticket? Bij Eetcafé de Troubadour in Beesel zijn nog enkele tickets beschikbaar. Wees er snel bij, want op is op! Voor de kinderen is het natuurlijk fantastisch dat er zoveel mensen komen kijken!

Belangrijke mededelingen

Vanwege veiligheidsredenen is de Stichting Draaksteken genoodzaakt enkele regels in en rondom het theater kenbaar te maken.

Toegang en plaatsen

Het theater heeft een maximaal toelaatbaar aantal plaatsen, daarom kunnen mensen zonder ticket NIET worden toelaten tot het terrein. Verder worden alle bezoekers van de musical verzocht om er rekening mee te houden dat er tijdens de musicaluitvoering nog GEEN tribunes zijn. In het theater is slechts een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Deze zijn uitsluitend bestemd voor mensen die slecht ter been zijn en enkele genodigden, zoals de gezinsleden van de kinderen van groep 8. Kinderen kunnen vooraan op de grond plaatsnemen en volwassenen krijgen staanplaatsen. In verband met de veiligheid is het NIET TOEGESTAAN om eigen stoelen, krukjes etc. mee te nemen.

Bezoekers moeten er rekening mee houden dat het terrein slecht toegankelijk is voor rolstoelen en rollators en dat de toiletvoorzieningen beperkt zijn.

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid op het parkeerterrein aan de Juffrouw Hensenlaan. Fietsen kunnen bij de Tennisbaan worden gestald. Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

Theater

Het theater is open voor bezoekers vanaf 13.00 uur. De voorstelling duurt van 13.30 uur tot ongeveer 14.45 uur.

Zegetocht en afterparty

Om 15.00 uur vindt er een zegetocht plaats door het centrum van het dorp en aansluitend zijn er tal van activiteiten tijdens de Afterparty op de Markt. Klik hier voor de route van de zegentocht.

Door het in acht nemen van de veiligheidsmaatregelen, wordt ‘Draaksteken de Musical’ ongetwijfeld een mooie en onvergetelijke ervaring voor iedereen en in het bijzonder voor groep 8!

Meer informatie

Laatste nieuws

‘Verborgen Verlangens’ vervult wens Wim Crins

“Alle pessimisten ten spijt…” Wim Crins speelde ooit een cruciale rol in het voortbestaan van het Draaksteken. Hem ontvangen en een onvergetelijke avond bezorgen bij één van de zes voorstellingen was dan ook slechts een klein gebaar als blijk van dank. De uitvoering door al zijn dorpsgenoten greep Wim erg aan. “Dat hebben we allemaal…

Lees verder from ‘Verborgen Verlangens’ vervult wens Wim Crins

Aflevering “Wat ’n Plaetje” (Omroep P&M)

Vanavond zond Omroep P&M de tweede aflevering van ‘Wat ’n Plaetje’ uit. In dit nieuwe programma gaan zes amateurfotografen de strijd met elkaar aan om de mooiste foto’s. In deze aflevering waren de kandidaten aanwezig bij de repetitie van het Draaksteken. Daar moesten ze een drieluik gaan maken over wat bezoekers van het openluchtspektakel konden…

Lees verder from Aflevering “Wat ’n Plaetje” (Omroep P&M)

Promo Draketied aflevering 4 op L1

In deze vierdelige serie op L1TV is te zien hoe de Beeselse gemeenschap zich klaarstoomt voor het Draaksteken 2023. Een kijkje voor én achter de schermen van deze bijzondere traditie, vastgelegd door onze mediapartner Track ‘88 uit Beesel. Bekijk alvast de promo van aflevering 4 en mis dit niet. Deze vierde aflevering van de vierdelige…

Lees verder from Promo Draketied aflevering 4 op L1

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan