Belangrijke mededeling voor ‘Draaksteken de musical’

Op vrijdag 7 juli 2023 vindt in Beesel de KinjerDrakeDaag plaats voor alle basisschoolkinderen. Hoogtepunt van deze dag is de uitvoering van ‘Draaksteken de Musical’, waarin de schoolverlaters van groep 8 de hoofdrollen spelen.

De belangstelling voor deze musical overtreft alle verwachtingen!

Binnen enkele weken zijn bijna alle tickets uitverkocht. Nog geen ticket? Bij Eetcafé de Troubadour in Beesel zijn nog enkele tickets beschikbaar. Wees er snel bij, want op is op! Voor de kinderen is het natuurlijk fantastisch dat er zoveel mensen komen kijken!

Belangrijke mededelingen

Vanwege veiligheidsredenen is de Stichting Draaksteken genoodzaakt enkele regels in en rondom het theater kenbaar te maken.

Toegang en plaatsen

Het theater heeft een maximaal toelaatbaar aantal plaatsen, daarom kunnen mensen zonder ticket NIET worden toelaten tot het terrein. Verder worden alle bezoekers van de musical verzocht om er rekening mee te houden dat er tijdens de musicaluitvoering nog GEEN tribunes zijn. In het theater is slechts een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Deze zijn uitsluitend bestemd voor mensen die slecht ter been zijn en enkele genodigden, zoals de gezinsleden van de kinderen van groep 8. Kinderen kunnen vooraan op de grond plaatsnemen en volwassenen krijgen staanplaatsen. In verband met de veiligheid is het NIET TOEGESTAAN om eigen stoelen, krukjes etc. mee te nemen.

Bezoekers moeten er rekening mee houden dat het terrein slecht toegankelijk is voor rolstoelen en rollators en dat de toiletvoorzieningen beperkt zijn.

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid op het parkeerterrein aan de Juffrouw Hensenlaan. Fietsen kunnen bij de Tennisbaan worden gestald. Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

Theater

Het theater is open voor bezoekers vanaf 13.00 uur. De voorstelling duurt van 13.30 uur tot ongeveer 14.45 uur.

Zegetocht en afterparty

Om 15.00 uur vindt er een zegetocht plaats door het centrum van het dorp en aansluitend zijn er tal van activiteiten tijdens de Afterparty op de Markt. Klik hier voor de route van de zegentocht.

Door het in acht nemen van de veiligheidsmaatregelen, wordt ‘Draaksteken de Musical’ ongetwijfeld een mooie en onvergetelijke ervaring voor iedereen en in het bijzonder voor groep 8!

Meer informatie

Laatste nieuws

Film: “Draaksteken de Musical”

Duik in het betoverende avontuur van het afgelopen jaar! De KinjerDrakeDaag was een onvergetelijk spektakel, met als absoluut hoogtepunt: “Draaksteken de Musical”, schitterend opgevoerd door groep 8 en alle talentjes van Basisschool Het Spick! Op vrijdag 22 december werden de kinderen verrast met een film van Wim Veelen die de hoogtepunten van het Draakstekenjaar vastlegde,…

Lees verder from Film: “Draaksteken de Musical”

Terugkijken: Het jaar van de Draak (Omroep P&M)

In het jaar van het Draaksteken kijkt Omroep P&M terug op het jaar van het grote openluchtspektakel. De omroep volgde de verrichtingen van de acteurs en alle mensen voor en achter de schermen. In het twee uur durende programma zijn de reportages die de omroep maakte gebundeld en worden de verhalen achter het Draaksteken getoond….

Lees verder from Terugkijken: Het jaar van de Draak (Omroep P&M)

Afsluiting van het Drakenjaar

2023 was een bijzonder jaar voor de Beeselse gemeenschap én ver daarbuiten. Wij kijken terug op een jaar met vele herinneringen om te koesteren. En zoals elke legende zijn einde kent, is het tijd om het Drakenjaar in stijl af te sluiten met een terugblik! 15.000 Toeschouwers 900 spelers en vrijwilligers voor én achter de…

Lees verder from Afsluiting van het Drakenjaar

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan