Belangrijke mededeling voor ‘Draaksteken de musical’

Op vrijdag 7 juli 2023 vindt in Beesel de KinjerDrakeDaag plaats voor alle basisschoolkinderen. Hoogtepunt van deze dag is de uitvoering van ‘Draaksteken de Musical’, waarin de schoolverlaters van groep 8 de hoofdrollen spelen.

De belangstelling voor deze musical overtreft alle verwachtingen!

Binnen enkele weken zijn bijna alle tickets uitverkocht. Nog geen ticket? Bij Eetcafé de Troubadour in Beesel zijn nog enkele tickets beschikbaar. Wees er snel bij, want op is op! Voor de kinderen is het natuurlijk fantastisch dat er zoveel mensen komen kijken!

Belangrijke mededelingen

Vanwege veiligheidsredenen is de Stichting Draaksteken genoodzaakt enkele regels in en rondom het theater kenbaar te maken.

Toegang en plaatsen

Het theater heeft een maximaal toelaatbaar aantal plaatsen, daarom kunnen mensen zonder ticket NIET worden toelaten tot het terrein. Verder worden alle bezoekers van de musical verzocht om er rekening mee te houden dat er tijdens de musicaluitvoering nog GEEN tribunes zijn. In het theater is slechts een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Deze zijn uitsluitend bestemd voor mensen die slecht ter been zijn en enkele genodigden, zoals de gezinsleden van de kinderen van groep 8. Kinderen kunnen vooraan op de grond plaatsnemen en volwassenen krijgen staanplaatsen. In verband met de veiligheid is het NIET TOEGESTAAN om eigen stoelen, krukjes etc. mee te nemen.

Bezoekers moeten er rekening mee houden dat het terrein slecht toegankelijk is voor rolstoelen en rollators en dat de toiletvoorzieningen beperkt zijn.

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid op het parkeerterrein aan de Juffrouw Hensenlaan. Fietsen kunnen bij de Tennisbaan worden gestald. Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

Theater

Het theater is open voor bezoekers vanaf 13.00 uur. De voorstelling duurt van 13.30 uur tot ongeveer 14.45 uur.

Zegetocht en afterparty

Om 15.00 uur vindt er een zegetocht plaats door het centrum van het dorp en aansluitend zijn er tal van activiteiten tijdens de Afterparty op de Markt. Klik hier voor de route van de zegentocht.

Door het in acht nemen van de veiligheidsmaatregelen, wordt ‘Draaksteken de Musical’ ongetwijfeld een mooie en onvergetelijke ervaring voor iedereen en in het bijzonder voor groep 8!

Meer informatie

Laatste nieuws

Nominatie voor de Petra Dassen Waarderingsprijs 2024

De vierde Petra Dassen Waarderingsprijs wordt deze zomer uitgereikt aan een persoon, groep, vereniging of organisatie die een buitengewone verdienste heeft geleverd voor de leefbaarheid en saamhorigheid in het kerkdorp Beesel. Via deze website of het Beesels Blaedje kunnen inwoners van het Drakedorp kandidaten hiervoor nomineren. In 2020 werd deze prijs voor het eerst uitgereikt….

Lees verder from Nominatie voor de Petra Dassen Waarderingsprijs 2024

Draaksteken 2023 in de bioscoop (trailer)

Wil jij ook nog één keer het theaterspektakel van afgelopen zomer meemaken? Op 20, 21, 24 en 25 april schittert het Draaksteken op het grote witte doek in Service Bioscoop Luxor. Eerder deze maand konden alle spelers en vrijwilligers de film van het Draaksteken 2023 voor het eerst bewonderen op het grote doek! De film…

Lees verder from Draaksteken 2023 in de bioscoop (trailer)

Draaksteken film première in de bioscoop

Afgelopen week konden alle spelers en vrijwilligers de film van het Draaksteken 2023 voor het eerst bewonderen op het grote doek! De registratie werd voor een week lang elke dag bij Service Bioscoop Luxor in Reuver vertoond. De reacties na afloop waren lovend! Nog één keer het theaterspektakel van afgelopen zomer meemaken? Dat kan! Op…

Lees verder from Draaksteken film première in de bioscoop

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan