Een donderslag bij heldere hemel

Vrijdagavond bereikte ons het bericht dat Roy Smeets, de Koning van het Draaksteken 2023, een lelijke val met zijn racefiets heeft gemaakt. Hij is met ernstig heupletsel opgenomen in het ziekenhuis. Door zijn ongeval is Roy niet in staat zijn rol als Koning te vervullen.

De rol als Koning stond Roy op het lijf geschreven. De afgelopen twee jaar werkte hij met veel passie, toewijding en plezier toe naar het Draaksteken in augustus. Een bericht als dit delen doet ons als organisatie dan ook veel verdriet.

Beesel zou Beesel niet zijn als de kracht van de gemeenschap en de saamhorigheid niet gelijk hoogtij zouden vieren. Fred Geraets, die de rol van Hannes zou spelen, neemt op verzoek van regie de rol van de Koning over. Fred maakte bij vorige edities al indruk met grote rollen als nar, Michel en Baer. Wij zijn er van overtuigd dat Fred deze belangrijke rol met dezelfde passie en overtuiging zal vervullen.

Hoewel het nieuws over Roy insloeg als een bom, staan wij als hechte gemeenschap achter hem en Fred. Wij wensen Roy een spoedig herstel toe en Fred ontzettend veel succes. Als organisatie zijn wij dankbaar en trots voor de toewijding en betrokkenheid bij het Draaksteken, wat deze donkere wolk voorziet van een zilver randje.

Laatste nieuws

Nominatie voor de Petra Dassen Waarderingsprijs 2024

De vierde Petra Dassen Waarderingsprijs wordt deze zomer uitgereikt aan een persoon, groep, vereniging of organisatie die een buitengewone verdienste heeft geleverd voor de leefbaarheid en saamhorigheid in het kerkdorp Beesel. Via deze website of het Beesels Blaedje kunnen inwoners van het Drakedorp kandidaten hiervoor nomineren. In 2020 werd deze prijs voor het eerst uitgereikt….

Lees verder from Nominatie voor de Petra Dassen Waarderingsprijs 2024

Draaksteken 2023 in de bioscoop (trailer)

Wil jij ook nog één keer het theaterspektakel van afgelopen zomer meemaken? Op 20, 21, 24 en 25 april schittert het Draaksteken op het grote witte doek in Service Bioscoop Luxor. Eerder deze maand konden alle spelers en vrijwilligers de film van het Draaksteken 2023 voor het eerst bewonderen op het grote doek! De film…

Lees verder from Draaksteken 2023 in de bioscoop (trailer)

Draaksteken film première in de bioscoop

Afgelopen week konden alle spelers en vrijwilligers de film van het Draaksteken 2023 voor het eerst bewonderen op het grote doek! De registratie werd voor een week lang elke dag bij Service Bioscoop Luxor in Reuver vertoond. De reacties na afloop waren lovend! Nog één keer het theaterspektakel van afgelopen zomer meemaken? Dat kan! Op…

Lees verder from Draaksteken film première in de bioscoop

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan