Serenade aan uitgevallen koning Roy Smeets

Vrijdagavond brachten honderden spelers samen met de regisseurs en veel vrijwilligers een bezoek aan de zwaar geblesseerde Roy Smeets, de Koning van het Draaksteken 2023. Dit gebeurde voor aanvang van de repetitie.

Smeets werd thuis met emoties overvallen toen de grote menigte plots voor z’n deur stond. De stoet liep al zingend naar de woning van Roy en z’n gezin, waar verschillende cameraploegen al klaarstonden om het bijzondere tafereel te filmen.

Na een mooi woordje van regisseur Frank Rous klonk de muziek van het door Smeets zelf geschreven en gezongen nummer ‘t Goeje det bestjteit door de speakers, en werd er massaal meegezongen. Nadat hem ook nog een bijzonder fotodoek en een bos bloemen werd aangereikt, vertrok de stoet weer naar het theaterterrein om te gaan repeteren.

Smeets was daar met zijn net gearriveerde scootmobiel zelf ook al bij om vanaf de zijlijn stand-in Fred Geraets te souffleren… voor zover dat nog nodig is. Geraets weet zijn nieuwe rol als Koning inmiddels al meer dan verdienstelijk neer te zetten.

Laatste nieuws

Draaksteken 2023 in de bioscoop (trailer)

Wil jij ook nog één keer het theaterspektakel van afgelopen zomer meemaken? Op 20, 21, 24 en 25 april schittert het Draaksteken op het grote witte doek in Service Bioscoop Luxor. Eerder deze maand konden alle spelers en vrijwilligers de film van het Draaksteken 2023 voor het eerst bewonderen op het grote doek! De film…

Lees verder from Draaksteken 2023 in de bioscoop (trailer)

Draaksteken film première in de bioscoop

Afgelopen week konden alle spelers en vrijwilligers de film van het Draaksteken 2023 voor het eerst bewonderen op het grote doek! De registratie werd voor een week lang elke dag bij Service Bioscoop Luxor in Reuver vertoond. De reacties na afloop waren lovend! Nog één keer het theaterspektakel van afgelopen zomer meemaken? Dat kan! Op…

Lees verder from Draaksteken film première in de bioscoop

Registratie Draaksteken in de bioscoop (Omroep P&M)

De registratie van het Draaksteken 2023 is volgende maand te zien in de bioscoopzaal van het Luxor in Reuver. Vorig jaar zomer vonden de opvoeringen plaats van het verhaal rondom de legende van Sint Joris en de draak in Beesel. Met drie regisseurs, Frank Rous, Huub Geerlings en Theo Geraets, sloeg het bestuur van het…

Lees verder from Registratie Draaksteken in de bioscoop (Omroep P&M)

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan