Stagelight partner voor licht en geluid

De contouren van het Draaksteken 2023 werden vrijdag 3 maart zichtbaar tijdens de eerste buitenrepetitie.

Volledig eigen muziek en 3D-lightmapping (schilderen met licht) zijn de innovaties die voor een extra intense beleving gaan zorgen bij de toeschouwers.

Een uitdagende klus in het tijdelijke openlucht theater dat wordt opgetrokken bij kasteel Nieuwenbroeck in Beesel. Eric Lammers ondertekende namens Stagelight uit den Bosch een leveranciers- en partnerovereenkomst. Beide partijen zijn verheugd dat we net als in 2016 weer deze mooie uitdagingen aangaan.

Stagelight is een topspeler in licht en geluid en daarnaast een betrokken partner die helpt om de zes voorstellingen in augustus en het Kinderdraaksteken op 7 juli tot een succes te maken.

Laatste nieuws

‘Verborgen Verlangens’ vervult wens Wim Crins

“Alle pessimisten ten spijt…” Wim Crins speelde ooit een cruciale rol in het voortbestaan van het Draaksteken. Hem ontvangen en een onvergetelijke avond bezorgen bij één van de zes voorstellingen was dan ook slechts een klein gebaar als blijk van dank. De uitvoering door al zijn dorpsgenoten greep Wim erg aan. “Dat hebben we allemaal…

Lees verder from ‘Verborgen Verlangens’ vervult wens Wim Crins

Aflevering “Wat ’n Plaetje” (Omroep P&M)

Vanavond zond Omroep P&M de tweede aflevering van ‘Wat ’n Plaetje’ uit. In dit nieuwe programma gaan zes amateurfotografen de strijd met elkaar aan om de mooiste foto’s. In deze aflevering waren de kandidaten aanwezig bij de repetitie van het Draaksteken. Daar moesten ze een drieluik gaan maken over wat bezoekers van het openluchtspektakel konden…

Lees verder from Aflevering “Wat ’n Plaetje” (Omroep P&M)

Promo Draketied aflevering 4 op L1

In deze vierdelige serie op L1TV is te zien hoe de Beeselse gemeenschap zich klaarstoomt voor het Draaksteken 2023. Een kijkje voor én achter de schermen van deze bijzondere traditie, vastgelegd door onze mediapartner Track ‘88 uit Beesel. Bekijk alvast de promo van aflevering 4 en mis dit niet. Deze vierde aflevering van de vierdelige…

Lees verder from Promo Draketied aflevering 4 op L1

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan