Stagelight partner voor licht en geluid

De contouren van het Draaksteken 2023 werden vrijdag 3 maart zichtbaar tijdens de eerste buitenrepetitie.

Volledig eigen muziek en 3D-lightmapping (schilderen met licht) zijn de innovaties die voor een extra intense beleving gaan zorgen bij de toeschouwers.

Een uitdagende klus in het tijdelijke openlucht theater dat wordt opgetrokken bij kasteel Nieuwenbroeck in Beesel. Eric Lammers ondertekende namens Stagelight uit den Bosch een leveranciers- en partnerovereenkomst. Beide partijen zijn verheugd dat we net als in 2016 weer deze mooie uitdagingen aangaan.

Stagelight is een topspeler in licht en geluid en daarnaast een betrokken partner die helpt om de zes voorstellingen in augustus en het Kinderdraaksteken op 7 juli tot een succes te maken.

Laatste nieuws

Terugblik Kinderdraaksteken 2023

Precies één jaar geleden, stak onze kleine Sint Joris de draak onder toeziend oog van duizenden toeschouwers! Het was een bloedhete dag, maar aan de vreugde en het enthousiasme van de kinderen was dit niet af te lezen! Een bijzondere uitvoering van het Draaksteken, eentje die niet vergeten mag worden. Genieten jullie nog een keer met ons mee?…

Lees verder from Terugblik Kinderdraaksteken 2023

Waarderingsprijs 2024 in Beesel voor Piet van Herten

De vierde Petra Dassen Waarderingsprijs is 28 juni uitgereikt aan Piet van Herten. Piet zet zich al meer dan 50 jaar in voor het verenigingsleven in ons Drakedorp. Hij werd vanuit de gemeenschap genomineerd voor deze prijs. Totaal werden dit jaar na een oproep acht kandidaten voor de Petra Dassen Waarderingsprijs bij de organisatie voorgedragen….

Lees verder from Waarderingsprijs 2024 in Beesel voor Piet van Herten

Herbeleef het Draaksteken 2023 in openluchtbioscoop Beesel

Op vrijdag 28 juni wordt de dorpskern van Beesel omgetoverd tot een ware buitenbioscoop. Nabij de gezellige terrassen op de Markt staat dan een immens groot videoscherm waar vanaf 19:30 uur de prachtige registratie van “Geluif in ‘t Goeje” wordt vertoond. De Stichting Draaksteken en Kernoverleg Beesel Drakedörp nodigen iedereen van harte uit om naar…

Lees verder from Herbeleef het Draaksteken 2023 in openluchtbioscoop Beesel

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan