Stagelight partner voor licht en geluid

De contouren van het Draaksteken 2023 werden vrijdag 3 maart zichtbaar tijdens de eerste buitenrepetitie.

Volledig eigen muziek en 3D-lightmapping (schilderen met licht) zijn de innovaties die voor een extra intense beleving gaan zorgen bij de toeschouwers.

Een uitdagende klus in het tijdelijke openlucht theater dat wordt opgetrokken bij kasteel Nieuwenbroeck in Beesel. Eric Lammers ondertekende namens Stagelight uit den Bosch een leveranciers- en partnerovereenkomst. Beide partijen zijn verheugd dat we net als in 2016 weer deze mooie uitdagingen aangaan.

Stagelight is een topspeler in licht en geluid en daarnaast een betrokken partner die helpt om de zes voorstellingen in augustus en het Kinderdraaksteken op 7 juli tot een succes te maken.

Laatste nieuws

Draaksteken 2023 in de bioscoop (trailer)

Wil jij ook nog één keer het theaterspektakel van afgelopen zomer meemaken? Op 20, 21, 24 en 25 april schittert het Draaksteken op het grote witte doek in Service Bioscoop Luxor. Eerder deze maand konden alle spelers en vrijwilligers de film van het Draaksteken 2023 voor het eerst bewonderen op het grote doek! De film…

Lees verder from Draaksteken 2023 in de bioscoop (trailer)

Draaksteken film première in de bioscoop

Afgelopen week konden alle spelers en vrijwilligers de film van het Draaksteken 2023 voor het eerst bewonderen op het grote doek! De registratie werd voor een week lang elke dag bij Service Bioscoop Luxor in Reuver vertoond. De reacties na afloop waren lovend! Nog één keer het theaterspektakel van afgelopen zomer meemaken? Dat kan! Op…

Lees verder from Draaksteken film première in de bioscoop

Registratie Draaksteken in de bioscoop (Omroep P&M)

De registratie van het Draaksteken 2023 is volgende maand te zien in de bioscoopzaal van het Luxor in Reuver. Vorig jaar zomer vonden de opvoeringen plaats van het verhaal rondom de legende van Sint Joris en de draak in Beesel. Met drie regisseurs, Frank Rous, Huub Geerlings en Theo Geraets, sloeg het bestuur van het…

Lees verder from Registratie Draaksteken in de bioscoop (Omroep P&M)

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan