Stagelight partner voor licht en geluid

De contouren van het Draaksteken 2023 werden vrijdag 3 maart zichtbaar tijdens de eerste buitenrepetitie.

Volledig eigen muziek en 3D-lightmapping (schilderen met licht) zijn de innovaties die voor een extra intense beleving gaan zorgen bij de toeschouwers.

Een uitdagende klus in het tijdelijke openlucht theater dat wordt opgetrokken bij kasteel Nieuwenbroeck in Beesel. Eric Lammers ondertekende namens Stagelight uit den Bosch een leveranciers- en partnerovereenkomst. Beide partijen zijn verheugd dat we net als in 2016 weer deze mooie uitdagingen aangaan.

Stagelight is een topspeler in licht en geluid en daarnaast een betrokken partner die helpt om de zes voorstellingen in augustus en het Kinderdraaksteken op 7 juli tot een succes te maken.

Laatste nieuws

Rabobank al bijna 30 jaar partner van het Draaksteken

De verbinding zoeken met lokale gemeenschappen staat bij de Rabobank hoog in het vaandel. Daarom zijn de Rabobank en het Draaksteken al bijna 30 jaar hechte partners. Een evenement zo groot als het Draaksteken organiseren, dat kunnen we niet alleen. Een onmisbaar groot aantal organisaties draagt het Draaksteken een warm hart toe in de vorm van sponsoring….

Lees verder from Rabobank al bijna 30 jaar partner van het Draaksteken

Creatieve Doedag Basisschool Het Spick

Een grijze dag vandaag? Welnee hoor, de kinderen van Basisschool Het Spick hebben er juist een hele kleurrijke dag van gemaakt! Tijdens een speciaal georganiseerde Creatieve Doedag hebben ze de Geluksdraak in een fleurig jasje gestoken. Met veel passie en precisie gingen ze aan de slag. Een aantal kinderen kreeg zelfs een echt ‘grote mensen’-interview…

Lees verder from Creatieve Doedag Basisschool Het Spick

Limburg Magazine 2023 overhandigd aan organisatie Draaksteken 2023

Vrijdagmiddag is bij Eetcafé De Troubadour in Beesel het nieuwe Limburg Magazine 2023 gepresenteerd. De Stichting Draaksteken kreeg uit handen van Giel Polman, directeur van Limburg Marketing, het eerste exemplaar overhandigd. Het Limburg Magazine is vanaf 13 maart gratis verkrijgbaar bij diverse ondernemers en VVV’s in de regio en online in te zien op www.webshophartvanlimburg.nl,…

Lees verder from Limburg Magazine 2023 overhandigd aan organisatie Draaksteken 2023

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan